sunnuntai 5. heinäkuuta 2020

Avoimet Puutarhat Kotisohvalla

Meillä oli tarkoituksena tänä vuonna avata puutarhamme Avoimissa Puutarhoissa ensimmäistä kertaa. Koronaviruksen vuoksi meidän kuitenkin valitettavasti täytyi muuttaa suunnitelmiamme, ja tämä puutarhahaave jää nyt odottamaan ensi kesää. Jospa silloin pääsisimme vihdoin avaamaan puutarhamme!Osallistumme kuitenkin Avoimet Puutarhat Kotisohvalla -tapahtumaan, jota varten kuvasin esittelyvideon puutarhastamme. Ensimmäisen pätkän avustajana nauhoitusta käynnistämässä toimi 8-vuotiaamme, viimeisessä pätkässä taas 6-vuotiaamme ja virallisena valvojana oli 4-vuotiaaamme. "Muutaman" otoksen saimme ottaa etenkin viimeistä pätkää, sillä kuvaaja tahtoi jatkuvasti kysyä, "joko voi painaa nappulasta" tai muuta vastaavaa.:D Saimme kuitenkin lopulta videon aikaiseksi ja oli kyllä tosi hauska yhdessä katsella, millainen siitä tuli. Video puutarhastamme löytyy alla olevasta linkistä:

Avoimet Puutarhat Kotisohvalla: Puutarhahetki


Oletko sinä osallistunut Avoimiin Puutarhoihin joko emäntänä/isäntänä tai vierailijana?

Kaunista päivää ja mukavia hetkiä Avointen Puutarhojen parissa!

P.s. Blogissani käynnissä olevaan puutarhakirjan arvontaan ehtii vielä hyvin mukaan.:)

6 kommenttia:

 1. Mukava juttu, että teitte yhdessä videon kumminkin, kiitos linkistä!

  VastaaPoista
 2. Ihana video tuli ja yllätyin lasten hyvästä kuvauksesta. Toki olitte varmaan harjoitelleet mitä kuvataan ym? Mukava kun kerroit samalla puutarhasta. Mukava nähdä se näin livenä.
  Itsekin suunnittelin videon tekemistä, mutta oli jotenkin niin kiire ja kuuma sillä viikolla ja heikosti oli mitkään kukassa juuri silloin, joten se jäi. Olemme olleet kerran mukana avoimissa ja meillä kävi ihanan paljon porukkaa. Haaveissa on avata vielä joskus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lasten kuvaamia pätkiä varten virittelin kameran paikoilleen pöydän ja pahvilaatikon päälle, jolloin tehtäväksi jäi vain napin painallus.:D Ihana kuulla, että teillä on ollut noin mukava kokemus puutarhan avaamisesta!

   Poista
 3. Kiitos kierroksesta, teillä on kaunis puutarha!
  Kävimme tänään tutustumassa 4 kohteeseen, matkoineen aikaa meni 9 tuntia...
  Ihanaa, että innostuneet ja osaavat ihmiset avaavat porttinsa ja pihansa muille, iloa ja innoitusta! Tapahtumasta on tullut jo perinne, mutta vain vierailijana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Teillä on varmasti ollut antoisa kierros. Avoimet Puutarhat ovat hieno tapahtuma.

   Poista

Kiva, kun kävit sivuillani. Kommenttisi piristävät päivääni. Kiitos niistä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...