Omavaraistelua kaupunkipihalla

Tämä sivu on omistettu esikoispuutarhakirjalleni, Omavaraistelua kaupunkipihalla (Tiiu Kukkasjärvi, 2023, Readme.fi 239 sivua), joka on julkaistu maaliskuussa 2023. Kerään tälle sivulle juttua mm. kirjan kirjoittamisprosessista, linkkejä kirjan esittelyihin ja arvosteluihin ja myös tietoa tilaisuuksista ja tapahtumista, joissa olen esittelemässä kirjaa. Kirja löytyy useiden kotimaisten kirjakauppojen ja verkkokauppojen valikoimista ja sitä voi tilata myös suoraan kirjan kustantajan, Readme.fi:n, sivuilta. Toivon, että tästä kirjasta olisi iloa mahdollisimman monelle!< 3


 

"Tämä kirja ei missään tapauksessa ole opas täydelliseen omavaraisuuteen. Sen sijaan tämä on kirja erilaisista hyötyviljelyn mahdollisuuksista sisällä, parvekkeella ja omalla pihalla. Tämä on kirja sadonkorjuun ilosta, villiyrttien viehätyksestä, oman sadon käyttöajan pidentämisestä säilönnällä ja pienimuotoisenkin omavaraistelun tuomasta mielihyvästä arkisine ja käytännönläheisine vinkkeineen. Lisäksi tämä kirja kertoo lyhyesti sadeveden talteenotosta, mehiläistarhauksen salaisuuksista ja kotikanalan perustamisesta. 

Haluan tämän kirjan myötä jakaa sitä iloa ja onnea, mitä itse olen näistä asioista saanut ja tarjota lukijalle ideoita ja inspiraatiota omannäköiseensä omavaraisteluun ja rohkeutta kokeilla myös jotain uutta."

 

Kirjan esittelyt blogeissa:

Puutarhahetki

Hiidenkiven puutarhassa

Navettapiian Puuhamaa 

Kottikärryn kääntöpiiri

Rikkaruohoelämää

Päivänpesän elämää

Omavarainen.fi

Caramellia 

Korpitalo

Kirjan esittelyvideo YouTubessa:Tulevat tapahtumat, joissa olen esittelemässä kirjaa:

4.6.2023 Kuopion Puutarhaseuran taimipäivä, Siilinjärvi (mahdollisuus myös ostaa kirjaa)

1.4.2023 Puutarhapäivä kotipuutarhureille, Kuopio (mahdollisuus myös ostaa kirjaa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kävit sivuillani. Kommenttisi piristävät päivääni. Kiitos niistä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...