keskiviikko 22. joulukuuta 2021

22. luukku: Blogin 5-vuotissynttärit

Tänään tulee täyteen viisi vuotta siitä, kun aloitin Puutarhahetki-blogin kirjoittamisen. Aina blogin vuosipäivän aikaan olen käynyt vähän läpi kulunutta blogitaivalta etenkin viimeisen vuoden osalta. Kuten monesti olen kertonut, bloggaaminen on minulle rakas harrastus, jonka kautta saan jakaa puutarhainnostustani. Lisäksi olen sen myötä saanut uusia ystäviä, päässyt esittelemään puutarhaamme parissa puutarhalehdessä ja myös muutamat ryhmät ovat löytäneet puutarhavierailulle meille. Paljon olenkin bloggaamisesta jo saanut, ja toivottavasti myös antanut teille lukijoilleni ideoita, inspiraatiota ja välittänyt hyvää mieltä ja puutarhailoa. Innolla odotan myös, mitä kaikkea ihanaa bloggaaminen vielä tuokaan tullessaan!
 
Pilariruusu 'John Davis'

 
Tämä vuosi on ollut minulle ajankäytön suhteen haasteellinen, sillä töiden ja lapsiperhearjen pyörittämisen lisäksi olen suorittanut Omavaraisuutta luonnosta ja kasvimaalta -koulutusta. Sen vuoksi esimerkiksi oma kommentointini on laahannut ajoittain pahastikin jäljessä. Kuitenkin jokainen kommentti, jonka te lukijat olette blogiini jättäneet, on minulle tärkeä ja olen kokenut monia ilon hetkiä niitä lukiessani, joten suurkiitos niistä! 
 
Nimetön köynnösruusu

 
Viimeisen vuoden postauksista suosituimpia ovat olleet:
 
 
Nimetön köynnösruusu

 
Blogin historian suosituimpia taas ovat olleet: 
 
Nimetön köynnösruusu

5-vuotissynttäreiden kunniaksi blogissani on ollut käynnissä viimeisen viikon ajan ihanan kukkasipulikirjan arvonta, jonka tuloksien vuoro on nyt. Arvonta suoritettiin jälleen perinteisenä lappuarvontana ja onnettarena toimi tällä kertaa vanhin lapsemme. Hehkuvat sipulikukat -kirjan voitti kaija. Laitathan minulle yhteystietosi osoitteeseen puutarhahetki@gmail.com palkinnon postitusta varten. Paljon onnea voittajalle ja kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!


Tähän lopuksi vielä lämmin kiitos kaikille teille ihanille lukijoille, kommentoijille ja blogiyhteistyökumppaneille! Teidän ansiostanne bloggaaminen on yksi rakkaimmista harrastuksistani. <3 

Tunnelmallisia ja rauhaisia joulunaluspäiviä kaikille!

7 kommenttia:

 1. Lämpimät onnittelut 5-vuotiaalle! Olet uskomattoman ahkera bloggaaja. Toivon, että jaksat jatkaa samaan malliin edelleen.
  Oikein hyvää joulua sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajalle ja sinulle blogin pitäjälle.
  Hyvää joulunaikaa sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
 3. Synttärionnea!
  Ja onnea ihanan kirjan voittajalle!

  VastaaPoista
 4. Hyvää Joulua sinulle, turvallista uutta vuotta 2022

  VastaaPoista
 5. Lämpimät onnittelut vielä uudelleen 5-vuotiaalle blogillesi! Tuokoon tulevaisuus kaikkea kivaa eteesi. Hyvää joulua!

  VastaaPoista
 6. Kyllä tämä on tosiaan niin mukava harrastus ettei paremmasta💚 Kävin juuri tarkistamassa, että helmikuussa itselläni tulee 9 vuotta ekasta postauksesta. 11 vuotta sitten olin saanut jo blogin nimen rekisteröityä Bloggeriin mutta vasta kaksi vuotta sen jälkeen pääsin alkuun. Nyt tuntuu niin hassulta, miten hankalaa tietokoneen kanssa silloin alussa olikaan. Paljon tämä on opettanut myös tietotekniikkaa ja kuvaamistakin. Tärkeintä ovat kuitenkin te toiset kanssabloggaajat, ilman teitä tätä tuskin tekisi😍

  VastaaPoista

Kiva, kun kävit sivuillani. Kommenttisi piristävät päivääni. Kiitos niistä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...