keskiviikko 8. joulukuuta 2021

8. luukku: Siemenarvonta

Tänään käynnistyy Puutarhanhetken tämänvuotisen joulukalenterin ensimmäinen arvonta. Nyt arvotaan talven keskelle kesäistä kukkaloistoa. Palkintona on siemensetti, joka sisältää narsissitupakan ja koruköynnöksen siemeniä.

Punakukkainen koruköynnös kasvaa ruukussa katoksen edessä ja kohoaa ylös pylvään vieressä. Sen takana pilkottaa valkokukkaisen narsissitupakan suuria lehtiä.

Voit osallistua siemenarvontaan:
- yhdellä arvalla olemalla tai liittymällä blogini lukijaksi (internetversiossa sivupalkissa oikealla kohta "Lue", joka ei siis näy mobiiliversiossa. Sivun alalaidasta saat vaihdettua mobiiliversion internetversioksi) ja jättämällä kommentin tähän postaukseen
- yhdellä arvalla tykkäämällä blogini sivusta "Puutarhahetki - suurien unelmien puutarhablogi" Facebookissa ja kommentoimalla siellä tätä arvontapostausta
- yhdellä arvalla tilaamalla Puutarhahetken YouTube-kanavan ja mainitsemalla siitä kommentissasi jommalla kummalla edellä mainituista kanavista.
- yhden arvan voit saada lisäksi seuraamalla Puutarhahetki-blogia blogit.fi:ssa. Mainitsethan tämänkin silloin kommentissasi joko blogin puolella tai Facebookissa tässä arvontapostauksessa.

Jokaisesta edellä mainitusta vaihtoehdosta saat siis yhden arvan, joten osallistua voit korkeintaan neljällä arvalla. Osallistumisaika alkaa tänään ke 8.12.2021 ja päättyy su 12.12.2021. Palkinnon postitus vain Suomeen.

Tervetuloa osallistumaan arvontaan!
Kaunista keskiviikkoa!

11 kommenttia:

Kiva, kun kävit sivuillani. Kommenttisi piristävät päivääni. Kiitos niistä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...