maanantai 23. elokuuta 2021

Puutarhavierailijoiden viikko

Meillä viime viikko oli oikea puutarhavierailijoiden viikko. Kerroin aiemmin, että Avoimiin Puutarhoihin emme osallistuneet tänäkään vuonna koronan vuoksi, vaan avasimme sen sijaan puutarhamme muutamalle ryhmälle. Kuopion Puutarhaseura kävi meillä parin vuoden tauon jälkeen jo heti alkukesästä, ja seuran toiveena oli toinen vierailu myöhemmin kesällä, jolloin voi nähdä puutarhan muutoksen kasvukauden edetessä. Niinpä seura kävi uudella puutarhavierailulla viime torstaina. Lisäksi lauantaina kävi erään Facebookin puutarharyhmän jäseniä ja sunnuntaina Ylä-Savon Puutarhaseura.

Köynnösruusu 'Flammentanz'

Voi, miten hauskoja nämä vierailut olivatkaan! Oli ihana päästä jälleen juttelemaan muiden puutarhahenkisten kanssa ja vaihtamaan kokemuksia. Saimme myös paljon kaunista, mieltä lämmittävää palautetta puutarhastamme. Alustavasti katselin jo, että Avoimet Puutarhat järjestetään ensi vuonna ilmeisesti elokuun alkupuolella. Kovasti toivon, että vihdoin silloin pääsisimme avaamaan puutarhamme myös suuremmalle yleisölle.

 

Onko sinun puutarhasi ollut avoinna vierailijoille?

Kaikkea hyvää uuteen viikkoon!

2 kommenttia:

  1. Tuossa on ideaa, kun näkee puutarhan kasvua hieman eri kasvun vaiheissa.
    Mukavaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on tosiaan hauska idea ja antaa puutarhasta monipuolisemman kuvan kuin yksittäinen vierailu. Mukavaa uutta viikkoa sinullekin!

      Poista

Kiva, kun kävit sivuillani. Kommenttisi piristävät päivääni. Kiitos niistä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...