torstai 5. elokuuta 2021

Kurkistus hyötytarhaan

Kesän kuluessa olen postaillut kuvia lähinnä hyötytarhamme sadosta ja ajattelinkin nyt kerätä tähän postaukseen muutamia kuvia hyötytarhamme tämän hetken ilmeestä. Kasvu on todella rehevää ja satoa tosiaan tulee hyvin. Päivittäiset kasviksemme saamme tällä hetkellä omasta maasta ja lisäksi sametti- ja kehäkukat tarjoavat kaunista väri-ilottelua vihreän sävyjen sekaan. Tervetuloa kurkistamaan kuvien välityksellä hyötytarhaamme!

Hyötytarhassa kasvu on rehevää ja sen reunassa olevan matalan aidan luona kukkivat mm. leijonankidat, kurkkuyrtti ja kehäkukka. Kosmoskukka ja matalakasvuinen auringonkukka vielä kasvattelevat nuppujaan.

Vasemmalla parsakaalia 'Premium Crop', etualalla mangoldia, samettikukkaa. Taustalla mm. ilmasipulia ja tilliä.

Parsakaalia 'Premium Crop' F1

Mangoldia 'Rhubarb Chard', tilliä

Papuja

Kasvihuoneen takana kurpitsat tekivät pitkään vain poikakukkia, mutta nyt niissäkin on jo muutamia kurpitsoita tulossa. Toisessa lavassa sen sijaan ensimmäistä kesäkurpitsasatoa on jo tarjolla.


Hyötytarhaa vielä toisesta suunnasta. Etummaisessa laatikossa parsaa ja kehäkukkia sekä yksittäinen avomaakurkun taimi. Niiden takana seuraavissa lavoissa mm. papuja.

Mitä sinun hyötytarhaasi kuuluu?

Aurinkoista loppuviikkoa!

2 kommenttia:

  1. Vau! Näyttää niin vihreälle ja vehreälle. Meillä kuuma ja kuiva kesä teki tepposet, mutta jotain onnistumistarinoita kuitenkin puutarhassamme löytyy. Poimin eilen punaherukoita ja ajattelin, että herukoiden sato on vuosi vuoden perään taattu <3

    VastaaPoista

Kiva, kun kävit sivuillani. Kommenttisi piristävät päivääni. Kiitos niistä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...