sunnuntai 6. joulukuuta 2020

6. luukku: Sinivalkoista-haasteen satoa

Aloitin jälleen kuukausi sitten Sinivalkoista-haasteen, jonka tarkoituksena on juhlistaa rakkaan kotimaamme itsenäisyyttä. Haaste on kiertänyt taas ihanan monessa blogissa, sillä tähän mennessä toistakymmentä blogia on jo julkaissut oman sinivalkoisen postauksensa. Lisäksi Instagramiin on kertynyt kuukauden aikana #sinivalkoista_haaste merkittyjä kuvia useita kymmeniä. Myös Puutarhahetken Instagram-tili on nyt kuukauden ajan ollut sinivalkoinen.

Rotkolemmikki 'Alexander's Great'

Kaikki haasteeseen osallistuneet blogit ja linkit niiden sinivalkoisiin postauksiin löytyvät alkuperäisestä Sinivalkoista-haaste-postauksestani. Itsenäisyyspäivän tunnelmiin voikin taas virittäytyä vaikkapa ihastelemalla kaunista sinivalkoista kuvasatoa. Joitain yksittäisiä postauksia minulla on saattanut jäädä huomaamatta, joten jos tunnistat omasi olevan tällainen, vinkkaathan siitä minulle kommentti-kentässä.

Heinäkuisen illan sininen hetki

Haaste oli liikkeellä nyt jo neljättä kertaa. Suomi 100-juhlavuonna haasteeseen osallistui n. 60 blogia, toissavuonna toistakymmentä ja viime vuonna reilut 30 blogia. Linkit näihin postauksiin löydät tästä: Sinivalkoista-haaste 2017, Sinivalkoista-haaste 2018 ja Sinivalkoista-haaste 2019.

Lämpimät kiitokset jälleen kaikille teille ihanille haasteeseen osallistuneille! Ja jos et ole vielä osallistunut, mukaan ehtii edelleenkin, koska kaunista isänmaatamme voi toki kunnioittaa sinivalkoisin kuvin vaikka vuoden jokainen päivä. Lisään itsenäisyyspäivän jälkeenkin haasteeseen osallistuneet blogit alkuperäisen haastepostaukseni listalle.
 
Itsenäisyyspäivän kukka-asetelmaan yhdistin keinolumella kuorrutetun havun, jouluruusun ja hyasintin, jota ajattelin siniseksi, mutta aika violetti se näyttää olevan nyt nuppujen auettua kunnolla.
 
Meillä itsenäisyyspäivä kuluu tällä kertaa ihan kotosalla. Suunnitelmissa olisi ainakin käydä pienellä kävelyretkellä, kokkailla yhdessä ja pelata lautapelejä. Lisäksi iltapäivällä ystäväperhe tulee kyläilemään. Mitä sinun itsenäisyyspäivääsi kuuluu?

Oikein hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!
 
P.s. Vielä tänään ehdit osallistua joulukalenterin 2. luukusta löytyvään siemenarvontaan.:)

7 kommenttia:

 1. Hyvää & rauhallista itsenäisyyspäivää!💙

  http://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Minäkin sain haasteen, jonka löydät osoitteesta: https://rikkaruohoelamaa.blogspot.com/2020/12/sinivalkoista-haaste.html
  Oikein hyvää Itsenäisyyspäivää sinulle perheesi ja ystäviesi kanssa!

  VastaaPoista
 3. Kauniit kuvat ja kivan kuuloiset suunnitelmat täksi päiväksi. Meillä leivotaan tänään sämpylöitä. Iloista itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 4. Minäkin vihdoin ja viimein vastasin haasteeseen. http://pihakuiskaajanpuutarha.blogspot.com/2020/12/sinivalkoinen-haaste.html
  Itsenäisyyspäivä kuluu perhepiirissä. Olemme lähdössä 5-vuotiaan lapsenlapsemme kanssa puistoon. Mukavaa itsenäisyyspäivää sinulle.

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia.
  Täälläkin itsenäisyyspäivää vietetään perhepiirissä.
  Hauskaa yhdessäoloa sinne!

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Sain myös tämän kivan sinivalkoista haasteen ja se löytyy osoitteesta https://puutarhanlumo.blogspot.com/2020/12/sinivalkoista-haaste.html

  VastaaPoista

Kiva, kun kävit sivuillani. Kommenttisi piristävät päivääni. Kiitos niistä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...