torstai 3. joulukuuta 2020

3. luukku: DIY helpot kynttilänjalat

Rakastan kynttilöitä, ja niitä tuleekin poltettua usein näin pimeään vuodenaikaan. Välillä on hauska keksiä vähän erilaisia kynttilänjalkaratkaisuja tai tuunata vanhaa. Olen aiemmin postannut puupölkystä tehdystä tuikkukyntteliköstä ja entistä ehommaksi tuunaamastani kynttilätarjottimesta. Tällä kertaa kynttilänjaloiksi päätyivät kirkkaat lasipullot, ja näistä tuli kyllä ainakin omasta mielestäni oikein kivat. Lisäksi nämä kynttilänjalat on todella helppo ja nopea valmistaa.


Tarvikkeet
lasipulloja
vettä
havun oksia, varpuja, kukkia tms.
kynttilöitä

Täytä pullot vedellä. Työnnä haluamasi koristeet pulloihin. Tarvittaessa voit esim. pitkällä puutikulla työntää koristeet kokonaan veden pinnan alle. Aseta kynttilät paikoilleen pullojen suuhun. 

Minun pulloistani löytyy kuusenhavuja ja puolukanvarpuja.

Meillä nämä kynttilänjalat pääsevät koristamaan itsenäisyyspäivän juhlapöytää. Pienissä lasimaljakoissakin on kuusenhavuja ja puolukanvarpuja. Ruukussa kukkii ihana, valkoinen atsalea ja sen vieressä viheriöi mähkä.

Iloa päivääsi!

 P.s. Joulukalenterin eilisestä luukusta löytyy ihana siemenarvonta. Jos et ole vielä osallistunut, käyhän kurkkaamassa.:)

10 kommenttia:

Kiva, kun kävit sivuillani. Kommenttisi piristävät päivääni. Kiitos niistä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...