torstai 7. heinäkuuta 2022

Terassin kesäkukka-amppelit

Yhteistyössä Huiskula

Minulla on perinteisesti ollut terassilla muutamassa amppelissa kesäisin aina petunioita. Tällä kertaa halusin kuitenkin kokeilla jotain ihan uutta, ja olen iloinen, että sen verran rikoin vanhoja kaavoja. Löysin nimittäin aivan ihania amppeliin sopivia kesäkukkia! Yksi näistä on köynnöskoiso, joka on itselleni aivan uusi tuttavuus. Begonia on taas on tuttu ruukkuistutuksista, mutta koskaan ennen minulla ei ole ollut sitä amppelissa. Myös verenpisaraa olen aiemmin kasvattanut vain terassin ruukuissa, mutta nyt sekin ilahduttaa yläilmoissa. 

Tämä vaaleanpunainen verenpisara on supersuloinen.

Tässä sama amppeli vielä kokonaisuudessaan

Köynnöskoiso vasta aloittelee kukintaansa. Netistä löysin upeita kuvia valkoisenaan kukkivista köynnöskoisoista, joten mielenkiinnolla odotan, miltä tämä näyttää kesän edetessä.

Vaaleanpunainen begonia on kaunis myös amppelissa.


Meillä on tosiaan parasta aikaa terassiremontti menossa, joten sen vuoksi en ottanut nyt kuvia laajemmilla kuvakulmilla, amppelit eivät nimittäin olisi päässeet niissä oikeuksiinsa. On kuitenkin ihana, että kaiken remonttisotkun keskelläkin on kukkivaa kauneutta. Lisää kuvia terassin ilmeestä on luvassa, kunhan remontti valmistuu.:)

Aurinkoista päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kävit sivuillani. Kommenttisi piristävät päivääni. Kiitos niistä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...