torstai 2. syyskuuta 2021

Kesäkeittiön kuulumisia

Tämän kesän suurin puutarhaprojektimme on ollut kesäkeittiön rakentaminen, ja vaikka hommat ovatkin vielä osin kesken, ajattelin vähän päivittää kesäkeittiömme kuulumisia. Aloitimme tosiaan heti keväällä lumien sulettua perustusten kaivamisen ja vihdoin juhannuksen seutuun pääsimme rakennushommien pariin. Itse rakentaminen oli suhteellisen nopea homma, mutta sen sijaan pintakäsittelyt ja huopakaton tekeminen ovat ottaneet aikaa. Tällä hetkellä kesäkeittiön ulkopuoli alkaa olla jo valmis, mutta sisällä riittää vielä jonkin verran tekemistä, sillä esim. työtaso ja hyllyt vielä puuttuvat.
 
Kesäkeittiö tuli tontin reunaan samalle kohdalle, jossa ennen oli lasten leikkimökki. Nyt leikkimökki löytyy maatrampoliinin luota metsäpuutarhan puolelta. Käsittelimme kesäkeittiön seinät valkeaksi sävytetyllä puuöljyllä, sillä halusimme, että puun kaunis kuvioitus jää näkyviin.
 
Kesäkeittiömme on valmispaketti, kevythirsirakenteinen ja n. 15 neliömetrin kokoinen. Sähköt sinne on tulossa, mutta juoksevaa vettä ei.   Lämmityskuluja leikkaamassa meillä on kesäkeittiössä aurinkoilmalämmitin, josta postailen aivan lähiaikoina vielä tarkemmin. Myös kesäkeittiön sisätiloista on tulossa oma postauksensa, kunhan saamme ne valmiiksi.


Mukavaa syyskuun alkua!

2 kommenttia:

  1. Tämä on aivan ihana 🤍 Ja tuo kuultokäsittely sopii seiniin erittäin hyvin.
    Juuri tuollaista kesäkeittiöä olen katsellut, mutta sellainen ei meille mahdu. Sen sijaan puutarhamaja pienempänä voisi mennä, jos saisi sen projektin ensi kesäksi aikaiseksi:)
    Kaunista alkanutta syyskuuta sinulle!

    VastaaPoista

Kiva, kun kävit sivuillani. Kommenttisi piristävät päivääni. Kiitos niistä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...