tiistai 22. maaliskuuta 2022

Olohuoneen vihersisustusta

Nyt kevättalven aikana olemme vihersisustaneet olohuonettamme uuteen uskoon. Aiemmin olohuoneemme isojen ikkunoiden edustalla oli miehen tekemä kasvipöytä, joka kuitenkin nyt pääsi toisaalle, ja sen tilalle mies teki kolmen ikkunan levyisen ikkunalaudan. Sille pääsivät muuttamaan pienissä ruukuissa olevat huonekasvimme. Talvetuksessa olevat pelargonit ja ananaskirsikat taas mahtuvat ikkunalaudan alle, johon niille saa laitettua myös kasvivalot. Korkeat ikkunat kaipasivat lisää kasveja myös yläilmoihin, joten ripustimme olohuoneeseen muutamia itse tekemiäni amppeleita, joista postailinkin aiemmin. Tässäpä muutamia kuvia olohuoneemme nykyilmeestä!

Kirjavalehtinen juoru, hopeaköynnös ja kultaköynnös hyppäsivät itse tekemiini amppeleihin.

Ikkunoiden edusta on nyt tilavamman ja ilmavamman tuntuinen kuin aiemmin. Olohuoneen pöydällä on äskettäin tekemäni pullopuutarha.

Tässä vielä vertailun vuoksi kuva vuoden takaa, jolloin ikkunoiden edustalla oli aikamoinen viidakko, sillä kasveille varattu tila oli kapeampi. Tähän verrattuna kasvien hoitokin on nyt helpompaa, kun mikään niistä ei jää toisten taakse piiloon. Ylemmässä kuvassa on samat kasvit koruköynnöstä lukuun ottamatta ja vielä muutamia uusiakin lisäksi.

Mukavaa tiistaita!

2 kommenttia:

  1. Näyttää tosi kivalta. Kauniita nuo itse tehdyt amppelit. Ihanaa keväistä päivää sinulle! <3

    VastaaPoista

Kiva, kun kävit sivuillani. Kommenttisi piristävät päivääni. Kiitos niistä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...