torstai 17. maaliskuuta 2022

Pajutöitä

Kerroin aiemmin innostuneeni tänä talvena pajutöistä, ja ajattelinkin tehdä vähän yhteenvetoa, mitä kaikkea ihanaa olen jo ehtinyt näperrellä. Tässäpä siis muutamia kuvia tähänastisista pajutöistäni!   

Tällaisia kynttilälyhtyjä olen tehnyt useita punontatöistä ylijääneistä, vähän paksummista pajunoksista.

Näitä kruununmuotoisia pionitukia punoin pajusta muutamia.

Pajutorni on ollut nyt talven ajan etuovemme luona kausivaloilla koristeltuna. Vinkit sen tekoon löytyvät edellä olevasta linkistä.

Pajusydän päätyi lopulta kesäkeittiöön tuomaan tunnelmaa. Se oli ensimmäinen pajutyöni ja postailin myös siitä jo aiemmin.

 

Minulla on vielä jonkin verran pajuja valmiiksi kerättynä mökkipalstaltamme, ja ainakin nyt maaliskuun aikana aion punoa niistä vielä jotakin. Laitan taas kuvia, kunhan uusia pajutöitä valmistuu.:)

Oletko sinä tehnyt pajutöitä?

Hauskaa torstaita!

6 kommenttia:

  1. Olen tehnyt pajutöitä sen verran, että tein kranssin ja pannunalusen. Jälkimmäinen oli mukava tehdä, valmistui samalla tavoin kuin pajukorin pohja. Ongelmaksi miulla tosin muodostui kuivattujen pajujen liotus, kun ei ollut tarpeeksi pitkää astiaa. Puoliksi upotettuina eivät tahtoneet kostua tasaisesti ja katkeilivat sitten helposti :p -Jenni

    VastaaPoista
  2. Hienoja! Näppärän ja kauniin näköinen tuo pionituki.

    VastaaPoista
  3. Onpa kauniita. <3 Olet taitava. Tuollaiset pionituet on varmasti käteviä ja vielä niin nättejäkin. Minä yritin lapsena tehdä koulussa pajusydämen, mutta se ei oikein onnistunut. Olisi kiva kokeilla pajutöitä joskus uudestaan -toivottavasti paremmalla menestyksellä kuin viimeksi.

    VastaaPoista

Kiva, kun kävit sivuillani. Kommenttisi piristävät päivääni. Kiitos niistä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...