keskiviikko 10. helmikuuta 2021

Leikkokukkia ystävänpäiväksi

Yhteistyössä Huiskula

Minulla alkaa olla jo kovastikin kevättä rinnassa, vaikka onkin vielä helmikuu. Päivän piteneminen, auringonvalo ja aloittamani kevätkylvöt tuovat kevätfiilistä, ja sen innoittamana oli aika keittiönkin saada vähän iloa ja väriä leikkokukkien muodossa. Lähestyvä ystävänpäivä sattuikin tämän suhteen sopivasti, ja sen inspiroimana syntyi suloinen, vaaleanpunainen kimppu.

Ruusun 'Lovely Jewel' terälehdet ovat kuin liukuvärjättyjä ja vaaleanpunainen, hattaramainen neilikka on vähintäänkin yhtä suloinen. Neilikka 'Green Trick' sen sijaan muistuttaa hauskasti sammaltupsua.

Ruusujen ja edellisen kuvan neilikoiden lisäksi kimpussa on vaaleanpunaista tädykettä, valkoista pienikukkaista neilikkaa ja eukalyptusta, joka tuoksuu kyllä aivan ihanalle.


Tässä vielä koko komeus :) On kyllä paljon hauskempi aloittaa päivä, kun aamupalalla voi ihastella leikkokukkia.

Hankitko sinä kukkia ystävänpäiväksi?

Kauniita pakkaspäiviä!

4 kommenttia:

  1. Kauniita kukkia <3 Nuo tädykkeet, neilikat ja eukalyptukset sopivat hienosti yhteen ruusujen kanssa. Ystävänpäiväksi hankin kukkia. En tosin vielä tiedä, millaisia. Viikonloppuna ostin ison kimpun violetteja tulppaaneita <3 Hyvää viikon jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Upea asetelma, jossa kaikki kasvit täydentävät toisiaan.
    Hankin ystävänpäivänä kukkia yleensä ystäville. Tänä vuonna vain yksi saa kimpun Interfloran välityksellä.
    Hyvää loppuviikkoa sinulle!


    VastaaPoista

Kiva, kun kävit sivuillani. Kommenttisi piristävät päivääni. Kiitos niistä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...