tiistai 26. huhtikuuta 2022

Kevään ensimmäinen videokierros puutarhassa

Viime viikolla oli upeita, aurinkoisia ja lämpimiä päiviä, ja silloin kaikki liikenevä aika olikin pakko hyödyntää puutarhassa touhuten ja ihastellen kevään etenemistä. Postailin viime viikolla puutarhamme ensimmäisistä kevätkukkijoista, mutta nyt niitä on jo taas ilahduttavasti enemmän. Ajattelinkin muutama päivä sitten kuvata näistä kevään varhaisimmista kaunottarista videon, jonka taustalla myös lintujen aamukonsertti on aivan ihana. Tervetuloa kevään ensimmäiselle videokierrokselle puutarhaamme! (Jos video ei näy alla, pääset katsomaan sen tästä linkistä: Kevään ensimmäinen puutarhakierros)Iloa päivääsi!

4 kommenttia:

 1. Kaunis kukinta, ja vielä enemmän kukkia nupulla. Kiitos keväisestä videosta!

  VastaaPoista
 2. Hei, miten kävi sinun Vuokko omenapuun? Selvisikö se runko vauriosta viime kesänä? Itselläni sama tilanne nyt. Jänikset syöneet Vuokko omenapuun runkoa. Mielelläni kuulisin lisää. Itse Oulun seudulta. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Vuokko selvisi meillä sillastusten myötä ja jaksoi tehdä viime kesänä jopa muutaman omenan. Nyt talvella kauriit olivat päässeet kertaalleen verkon yli Vuokon luo ja syöneet osan sillasteista, mutta jäljelle jäi onneksi kuitenkin muutamia. Toivottavasti teidänkin Vuokkonne selviäisi!

   Poista

Kiva, kun kävit sivuillani. Kommenttisi piristävät päivääni. Kiitos niistä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...