torstai 14. huhtikuuta 2022

Pääsiäiskukkia

Yhteistyössä Huiskula

Olen pikku hiljaa luonut pääsiäistunnelmaa kotiimme ja lapset ovat olleet tässä kivasti mukana mm. askartelemalla virpomisoksia koristeeksi ja kylvämällä kukin omat rairuohonsa. Viimeinen silaus pääsiäissomistukseemme oli pääsiäisistutus, jonka tein tällä kertaa punottuun koriin. Tänä vuonna kukiksi valikoitui narsisseja, helmililjoja ja keltaisia hyasintteja. Istutusta varten kasvatin myös rairuohoa matalassa rasiassa, josta siirsin sitä pieninä "levyinä" kevätkukkien juurelle. 

Narsissin 'Westward' kukat ovat todella näyttävät. Etualalla kukkii valkoinen helmililja, jonka lomasta kurkistelee rairuohikkoon piiloutuneita pikkutipuja.

Narsissien ja helmililjojen kaveriksi pääsi murattia rönsyilemään korin reunaa pitkin ja keltaista hyasinttia, joka vasta kasvattelee nuppujaan. Rairuohon toimiessa luonnollisena paljaan multapinnan peittäjänä voi melkein kuvitella, että tässä olisi palanen keväistä puutarhaa.:)

 

Mitkä kukat kuuluvat sinun pääsiäiseesi?

Hyvää viikon jatkoa ja iloista pääsiäisen aikaa!

10 kommenttia:

 1. Suloinen pääsiäisistutus, aivan kuin pienoispuutarha. Minulla on sisällä pelkästään tulppaanikimppu ja virpomisvitsoja palmusunnuntailta. Ruukkuperunanarsissit leikkaan ehkä kimpuksi, kun ne ovat vähän rötkähtäneet. Mökkitontilta voisi hakea oksia niiden kaveriksi. Hyvää pääsiäistä! <3

  VastaaPoista
 2. Nätti asetelma, jännät lehdet tuossa muratissa. Hyvää pääsiäisen aikaa!

  VastaaPoista
 3. Kauniin asetelman olet tehnyt 💚
  Minun lempikukkani keväällä ovat narsissit ja myös ihan perinteisesti ruokakaupasta ostettavat ruusut:)
  Mukavaa pääsiäisen aikaa 💚

  VastaaPoista
 4. Kaunis pääsiäisistutus 💛💚🤍

  VastaaPoista

Kiva, kun kävit sivuillani. Kommenttisi piristävät päivääni. Kiitos niistä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...