maanantai 18. huhtikuuta 2022

Kesäkeittiön pääsiäistä

Olen somistanut kesäkeittiötä keväiseen suuntaan viimeisen parin viikon aikana. Viime viikolla sinne vihdoin pääsi myös keväisiä sipulikukkia ruukuissaan, kun kovia yöpakkasiakaan ei enää ole ollut. Nyt pääsiäisen aikaan olemme viettäneet aikaa kesäkeittiössä ihan vain tunnelmoiden kevättä ja herkutellen mämmillä. Tässäpä muutamia kuvia kesäkeittiömme keväisestä ilmeestä!

Pöydälle punottuun ruukkuun laitoin perunanarsissia 'Bridal Crown', valkoista helmililjaa ja hyasintteja.

Kesäkeittiön yleisilmettä

Perunanarsissi on yksi lempinarsisseistani upean tuoksunsa ja kauniiden, kerrannaisten kukkiensa ansiosta.

Narsissi 'Apricot Whirl' on myös todella suloinen persikanvärisine kukkineen. Talvella seinällä olleet oksatähdet siirsin odottamaan seuraavaa syksyä hyllylle...

... ja niiden tilalle seinälle pääsi hempeä kukkakimppu.

Kesäkeittiössämme oli talven ajan joulunpunaiset verhot, jotka korvasin jo kevyillä pitsikapoilla. Oviaukkoon on vielä tulossa omat valkeat verhonsa, ja lisäksi olen pikku hiljaa muuttamassa rakennuksen ilmettä nimeään vastaavaksi viemällä sinne mm. keittiötarvikkeita. Kirjoittelen kesäkeittiömme kuulumisista taas lisää, kunhan hommat siellä etenevät.

 

Mukavaa 2. pääsiäispäivää!

4 kommenttia:

 1. Kesäkeittiönne on super hieno <3 Kausisisustaminen on kivaa ja se tuo tunnelmaa. Mukavaa pääsiäisen jatkoa ja kauniita keväisiä päiviä!

  VastaaPoista
 2. Kaunis kesäkeittiö (tai kevätkeittiö ;-) ) . Iloista pääsiäistä!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut uudelle kesäkeittiöllenne, kivalta näyttää. Pääsiäisen hyvät säät ovat suosineet ulkoilua :).

  VastaaPoista
 4. Teillä on kaunis kesäkeittiö. Minä pidän myös kovasti perunanarsisseista, mutta valitettavasti perheenjäseneni eivät arvosta sen tuoksua (tai heidän sanoin "pahaa hajua"). Jouduin siirtämään pääsiäispöydän narsissikimpun ulos, kun mies ei meinannut saada mämmiään syödyksi sen tuoksussa. :D Upea tuo persikanvärinen narsissi. Mukavaa alkanutta viikkoa! <3

  VastaaPoista

Kiva, kun kävit sivuillani. Kommenttisi piristävät päivääni. Kiitos niistä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...