torstai 28. lokakuuta 2021

1000. postaus ja arvonta

Tänään blogini ylittää jälleen yhden merkittävän rajapyykin, sillä tämä on tuhannes postaukseni. Bloggaaminen on minulle tosi rakas harrastus, joka on antanut minulle paljon, ja toivon mukaan uusia, hienoja juttuja on myös vielä tulossa tämän tiimoilta. Joka tapauksessa iso kiitos tämän tuhannen postauksen rajan ylittymisestä kuuluu myös teille ihanille lukijoilleni, sillä tuskinpa jaksaisin tähän samaan tahtiin kirjoitella, jos teitä ei olisi. 1000 postauksen rajan täyttyminen on sen verran suuri juttu, että se ansaitsee myös ehdottomasti vähän juhlintaa. Niinpä sen kunniaksi käynnistyykin blogissani siemenarvonta, jossa palkintona on narsissitupakan ja koruköynnöksen siemeniä.

Pilariruusu 'John Davis'


Voit osallistua siemenarvontaan:
- yhdellä arvalla olemalla tai liittymällä blogini lukijaksi (internetversiossa sivupalkissa oikealla kohta "Lue", joka ei siis näy mobiiliversiossa. Sivun alalaidasta saat vaihdettua mobiiliversion internetversioksi) ja jättämällä kommentin tähän postaukseen
- yhdellä arvalla tykkäämällä blogini sivusta "Puutarhahetki - suurien unelmien puutarhablogi" Facebookissa ja kommentoimalla siellä tätä arvontapostausta
- yhdellä arvalla tilaamalla Puutarhahetken YouTube-kanavan ja mainitsemalla siitä kommentissasi jommalla kummalla edellä mainituista kanavista.
- yhden arvan voit saada lisäksi seuraamalla Puutarhahetki-blogia blogit.fi:ssa. Mainitsethan tämänkin silloin kommentissasi joko blogin puolella tai Facebookissa tässä arvontapostauksessa.

Jokaisesta edellä mainitusta vaihtoehdosta saat siis yhden arvan, joten osallistua voit korkeintaan neljällä arvalla. Osallistumisaika alkaa tänään to 28.10.2021 ja päättyy ke 3.11.2021. Palkinnon postitus vain Suomeen.
 
Tervetuloa osallistumaan arvontaan!
Mukavaa lokakuun loppua!

10 kommenttia:

 1. Onnea tonnista! Monta kertaa olet jaksanut postata rakkaasta harrastuksestasi :)
  Osallistun yhdellä arvalla, kiitos:)

  VastaaPoista
 2. Onnea tuhannesta postauksesta ja mukavaa lokakuun loppua! En tällä kertaa osallistu arvontaan.

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea. Kolmella arvalla mukana. YouTube ja blogit.fi kautta. salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Onnea pyöreistä lukemista! Oletkin todella ahkera bloggaaja.
  En tällä kertaa osallistu arvontaan.
  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 5. Onnittelut. Mukana yhdellä arvalla.

  VastaaPoista
 6. Onnittelut! Mukana arvonnassa

  VastaaPoista
 7. Onnea!! Yhdellä arvalla mukana. Mukavaa marraskuun alkua!
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista

Kiva, kun kävit sivuillani. Kommenttisi piristävät päivääni. Kiitos niistä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...