tiistai 21. huhtikuuta 2020

Hyvän mielen arvonta 5

Tänään on taas aika käynnistää uusi hyvän mielen arvonta tuomaan iloa ja piristystä näiden poikkeuksellisten aikojen keskelle. Tällä kertaa palkintona on ihana siemensetti, joka sisältää monivuotista kukkailottelua puutarhaan eli tummansini-tummanvioletin lehtoakileijan, sinisen vuorikaunokin ja lila-keltaisen kirjolupiinin siemeniä.

Lehtoakileija

Kirjolupiini, joka on koristekasviksi jalostettu puutarhalajike eikä siis kuulu kiellettyjen kasvien listalle kuten komealupiini.

Sinisestä vuorikaunokista en valitettavasti löytänyt kuvaa. En ymmärrä, miten olenkin voinut välttyä kuvaamasta sitä sen kukinnan aikana, sillä sitä on meillä kahdessa eri kohdassa puutarhassa.

Voit osallistua arvontaan:
- yhdellä arvalla olemalla tai liittymällä blogini lukijaksi (internetversiossa sivupalkissa oikealla kohta "Lue", joka ei siis näy mobiiliversiossa. Sivun alalaidasta saat vaihdettua mobiiliversion internetversioksi) ja jättämällä kommentin tähän postaukseen
- yhdellä arvalla tykkäämällä blogini sivusta "Puutarhahetki - suurien unelmien puutarhablogi" Facebookissa ja kommentoimalla siellä tätä arvontapostausta
- yhdellä arvalla seuraamalla Puutarhahetkeä Instagramissa ja kommentoimalla siellä tätä arvontakuvaa
 - yhden arvan voit saada lisäksi seuraamalla Puutarhahetki-blogia blogit.fi:ssa. Mainitsethan tämän silloin kommentissasi jossain edellä mainituista kanavista.

Jokaisesta edellä mainitusta vaihtoehdosta saat siis yhden arvan, joten osallistua voit korkeintaan neljällä arvalla. Osallistumisaika alkaa tänään ti 21.4.2020 ja päättyy su 26.4.2020. Palkinnon postitus vain Suomeen.

Tervetuloa osallistumaan arvontaan!
Iloa ja terveyttä päiviisi!

24 kommenttia:

 1. Neljällä arvalla mukan (eli seuraan myös blogit.fi) Aloittelijana puutarhahommissa kovasti kiinnostaa nämä kauniit kukat <3 kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Kahdella arvalla mukaan arvontaan. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Yhdellä arvalla mukana blogin lukijana😊

  VastaaPoista
 4. Kahdella mukana. :)

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Isäni ihastuisi noihin väreihin, joten jos Onnetar suosii, lähettäisin sen hänelle syntymäpäivälahjaksi!
  Kahdella mukana, kiitos! <3

  VastaaPoista
 6. Täältä nappaan toisen arvan. Toinen Facebookista.

  VastaaPoista
 7. Kahdella arvalla mukaan. pirjo.immonen@pp1.inet.fi

  VastaaPoista
 8. Mukana kivassa ja piristävässä arvonnassa kahdella arvalla <3 Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Mukana kahdella arvalla (fb omalla nimellä Mervi H). Minusta lupiini on kaunis kukka ja meidän pihaan se käy. Kiitos hyvän mielen arvonnasta.

  VastaaPoista

Kiva, kun kävit sivuillani. Kommenttisi piristävät päivääni. Kiitos niistä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...