keskiviikko 22. tammikuuta 2020

Rolfin tammikuinen tervehdys

Corgimme Rolf on vieraillut blogini postauksissa harvakseltaan, edellisen kerran marraskuussa lentävän koiran puutarhakierroksen yhteydessä. Jo tuolloin esitettiin toiveita, että Rolf näyttäytyisi blogissani useammin, ja samaa toivottiin myös Sinun toiveesi –postauksessa. Rolf aloittaakin nyt kuukausittaiset tervehdykset, ja saattaapa se joskus vilahtaa blogissani niiden lisäksikin. Tässäpä Rolfin tammikuinen tervehdys!

Rolf kävi takapihalla haistelemassa muiden puutarhassa vierailleiden eläinten jälkiä. Keskeneräisen terassin alla oli jotakin erityisen kiinnostavaa.

Välipalaksi napattiin vähän lunta ja sitten matka jatkui.

Oravan jäljet löytyivät Rinnepenkin luota. Niitä piti tutkia, mutta lopulta lumen syöminen vei voiton...

Elävän pajumajankin luona pyörähdettiin. Siellä jälkiä ei näkynyt, mutta lumi kyllä maistui.

Sydänpolku oli mieluisa paikka. Ihanan hajuisia jäniksen jälkiä meni ristiin rastiin. Onneksi kasvit olivat säästyneet pitkäkorvilta talvisuojausten ansiosta.

Hauskaa keskiviikkoa!

20 kommenttia:

 1. Voih, suloinen Rolf♥. Niilokin tykkää syödä lunta ja huomaa, että tykkää muutenkin lumessa peuhata. Tänä talvena sitä ihanuutta, emme voi hänelle tarjota..:)

  VastaaPoista
 2. Ihana Rolf ♥ Corgit ovat niin valloittavia!
  Lumi maistuu :-D

  VastaaPoista
 3. Voi mikä söpöläinen siellä, rapsutuksia Rolfille :)

  VastaaPoista
 4. Uljas Rolf! Muuten, meillä on vähän taas koirakuumetta havaittavissa. Ongelmana on, että Felix ei ehkä kelpuuta ketään rinnalleen. Mutta jos kelpuuttaisi, niin corgista olen ihan vähän haaveillut. Toisaalta sekarotuinen adoptiokoira olisi myös mieluisa. Mutta saapa nähdä. Rolfille meidän Felixiltä mojovat haukut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rolf kiittää! Jos päädytte koiran hankintaan, toivottavasti tulevat Felixin kanssa hyvin juttuun. Rolf lähettää terkkuja Felixille!

   Poista
 5. Pihatutkimus tehty ja kevättä edistetty syömällä osa lumesta ;D

  VastaaPoista
 6. Ihana Rolf! Näyttää niin samanlaiselta kuin miniäni koira Mauri, jonka kanssa eilen teinkin pitkän metsälenkin. Kyllä tukimista ja haistelemista riitti. Corgit ovat vieneet sydämeni!

  VastaaPoista

Kiva, kun kävit sivuillani. Kommenttisi piristävät päivääni. Kiitos niistä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...