perjantai 6. joulukuuta 2019

6. luukku: Sinivalkoista-haasteen satoa

Aloitin jälleen noin kuukausi sitten Sinivalkoista-haasteen, jonka tarkoituksena on juhlistaa rakkaan kotimaamme itsenäisyyttä. Haaste on kiertänyt jälleen ihanan monessa blogissa. Tähän mennessä ainakin 28 blogia on jo osallistunut haasteeseen, ja lisäksi Instagramiin on kertynyt kuukauden aikana #sinivalkoista_haaste merkittyjä kuvia useita kymmeniä. Instagramin haastekuvista suurin osa on Suomesta, mutta osallistujia on myös Keski-Euroopasta. Puutarhahetken Instagram-tili on ollut nyt kuukauden ajan sinivalkoinen.Kaikki haasteeseen osallistuneet blogit ja linkit niiden sinivalkoisiin postauksiin löydät alkuperäisestä Sinivalkoista-haaste-postauksestani. Itsenäisyyspäivän tunnelmiin voikin taas virittäytyä vaikkapa katselemalla kaunista sinivalkeaa kuvakimaraa. Joitain yksittäisiä postauksia minulta on saattanut jäädä huomaamatta, ja jos tunnistat omasi olevan tällainen, vinkkaathan siitä minulle kommentti-kentässä.Sama haaste on kiertänyt myös kahtena edellisenä vuonna. Suomi100-juhlavuonna haasteeseen osallistui noin 60 blogia ja viime vuonnakin toistakymmentä. Linkit näihin postauksiin löydät tästä: Sinivalkoista-haaste 2017 ja Sinivalkoista-haaste 2018.

Isokevättähtiä

Lämpimät kiitokset jälleen teille kaikille ihanille haasteeseen osallistuneille! <3 Ja jos et vielä ole osallistunut, mukaan ehtii edelleenkin, sillä mielestäni kaunista isänmaatamme voi kunnioittaa sinivalkoisin kuvin vaikka vuoden jokaisena päivänä. Lisään itsenäisyyspäivän jälkeenkin haasteeseen osallistuneet blogit edelleen alkuperäisen haastepostaukseni listalle.

Meillä itsenäisyyspäivä kuluu tällä kertaa sukulaisilla vieraillen, tosin illalla rauhoitumme yhteisen ajan viettoon ihan perheen kesken. Mitä sinun itsenäisyyspäivääsi kuuluu?

Oikein hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

P.s. Vielä ehdit mukaan Puutarhahetken joulukalenterin 4. luukusta paljastuneeseen puutarhakirja-arvontaan!:)

19 kommenttia:

 1. Ihanat kevättähdet! Vietämme itsenäisyyspäivää ihan kotona tänä vuonna, varmaan linnan juhliakin tulee vilkaistua. Hyvää itsenäisyyspäivää teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Myöhästyneet itsenäisyyspäivän toivotukset ja hyvää viikonloppua!

   Poista
 2. Ihanat kuvat! Meillä käväistään sukuloimassa ja katsomassa ilotulitusta, illalla sitten seurataan linnanjuhlia tv.stä:) Hyvää itsenäisyyspäivää♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!❤ Myöhästyneet itsenäisyyspäivän toivotukset ja hyvää viikonloppua teille!❤

   Poista
 3. Itsenäisyyspäivämme alkoi raikkaalla metsäretkellä ja jatkuu kotona tv-ohjelmia seuraten. Illan mittaan nautitaan juha-ateria, peurapaistia ja torttukahvit. Hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanalta kuulostaa itsenäisyyspäivän viettonne.:) Myöhästyneet itsenäisyyspäivän toivotukset ja hyvää viikonloppua sinne!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! Myöhästyneet itsenäisyyspäivän toivotukset sinullekin!❤

   Poista
 5. Oikein hyvää ja juhlavaa itsenäisyyspäivää myös sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Myöhästyneet itsenäisyyspäivän toivotukset ja hyvää viikonloppua!

   Poista
 6. Me odotamme lapsenlapsen tuloa hoitoon viikonlopuksi. Kiitos sinulle ja hyvää Itsenäisyyspäivää myös sinne.

  VastaaPoista
 7. Kiitos mukavasta haasteesta jälleen. :) Lisäsin oman postaukseni haastepostauksen kommentteihin pari päivää sitten. Ei ollut ainakaan vielä listalle päätynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan.:) Lisään viimeistään huomenna linkin listalle.

   Poista
 8. Isännän jäläkikasvu tuli käymähän, ku sattuu olemahan kaikilla yhteene vapaapäivä.
  Hyvää itsenääsyyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Myöhästyneet itsenäisyyspäivän toivotukset ja hyvää viikonloppua sinne!

   Poista
 9. Sinivalkoista-haasteesi on kerännyt mittavan määrän osallistujia. Toivottavasti jatkat haastetta tulevinakin vuosina. Siitähän on hyvää vauhtia tulossa traditio.
  Itsenäisyyspäivä on jo ohi. Toivottavasti päivänne oli mukava. Me söimme hyvää ruokaa ja sytytimme kynttilöitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä kiva haaste ja varmasti se saa taas jatkoa ensi vuonna.:) Kivalta kuulostaa itsenäisyyspäivän viettonne.

   Poista
 10. Sain haasteeseen kutsun MaaritKoolta ja osallsitun omalta osaltani tähän sinivalkoiseen haasteeseen. Kiitos Sinulle!

  VastaaPoista

Kiva, kun kävit sivuillani. Kommenttisi piristävät päivääni. Kiitos niistä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...