sunnuntai 8. toukokuuta 2022

Taimikuulumisia

Esikasvattamani kesäkukat ja hyötykasvit viettävät viimeisiä päiviään sisällä ennen siirtymistään kasvihuoneeseen, ja kuvasinkin vähän videota niiden kuulumisista. Tänä keväänä meillä taimet ovat saaneet olla täysin rauhassa kirvoilta, jotka yleensä ovat iskeneet aina jossain vaiheessa. Harsosääskiä on ollut jonkin verran, mutta kelta-ansojen ansiosta nekään eivät ole aiheuttaneet tuhoja. Tämän vuoden esikasvatettavani ovat kovin hyötykasvipainoitteisia, sillä mahdollisimman suuren osan kesäkukista olen valinnut nyt suorakylvettäviä. Suurin osa esikasvattamistani kesäkukista onkin erilaisia kesäkukkaköynnöksiä, mm. keijunmekkoa, päivänsineä, tuoksuhernettä ja erilaisia elämänlankoja. Tässäpä taimikuulumisiamme! (Jos video ei näy alla, pääset katsomaan sen tästä linkistä: Taimikuulumisia)


Mitä sinun taimillesi kuuluu?

Mukavaa sunnuntaita ja oikein hyvää äitienpäivää!

2 kommenttia:

  1. Kiitos kaunis videoistasi, tästäkin! Pidän kovasti rauhallisesta ja pedagogisesta tavastasi kertoa puutarhasi kuulumisista! Iloa ja kasvua toukokuuhun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihanasta kommentistasi! Pitkän päivän jälkeen tästä tuli tosi hyvä mieli.:) Kaikkea hyvää sinunkin toukokuuhusi!

      Poista

Kiva, kun kävit sivuillani. Kommenttisi piristävät päivääni. Kiitos niistä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...