keskiviikko 24. huhtikuuta 2019

Kutsu bloggaajatapaamiseen

Järjestin viime vuoden lopulla bloggaajatapaamisen Kuopiossa, ja koska tapaaminen herätti paljon kiinnostusta ja osallistujiakin oli mukava määrä, oli jo tuolloin puhetta järjestää samantyylisiä tapaamisia lisää.

Nokkosperhosia on liikkeellä jo meilläkin päin.

Siispä, jos kirjoitat sellaista blogia, joka ainakin osan vuodesta käsittelee myös puutarhaan liittyviä aiheita, haluaisin kutsua sinut bloggaajatapaamiseen Kuopioon. Tällä kertaa tapaaminen ajoittuisi kesäkuun seutuun jollekin lauantaille, ja alustavasti ohjelmassa olisi vierailu Kuopion alppiruusupuistossa ja Valkeisen lammen ympäristössä, jossa olisi sään salliessa myös piknik-tyyppinen ruokailu ja yleistä seurustelua. Tämän jälkeen riippuen osallistujamäärästä, aikatauluista yms., voisimme halutessamme käydä kimppakyydeillä vielä vierailulla esim. Heikkisen Kukkatarhalla.

Sitruunaperhosia on liihotellut viime päivinä puutarhassamme useita. Krookukset vetävät niitä puoleensa.

Jos yhtään kiinnostuit tapaamisesta, laitathan minulle sähköpostia osoitteeseen puutarhahetki@gmail.com 5.5. mennessä, niin lähetän sinulle aiheesta lisää tietoa. Mainitsethan viestissäsi myös, mitä blogia kirjoitat. Nyt vain jälleen rohkeasti mukaan viettämään kivaa yhteistä päivää!:) Ihana olisi nimittäin nähdä taas kasvotusten teitä blogiystäviä!

Runsasta osallistujamäärää toivoen 
Tiiu

7 kommenttia:

 1. Minähän pidän puolet vuodesta puutarhablogia ja toisen puolen sisustusblogia, uskon että mut olis voitu nippa nappa hyväksyä mukaan, mutta mulla on just 13.5 selkäleikkaus, enkä sitten vielä ole siinä kunnossa että voisin osallistua tuohon ihanalta kuulostavaan tapahtumaan, tai uskon ainakin että voisitte kyllästyä mua palveleen. No toivottavasti teillä kaikilla jotka sinne pääsette, on aivan huippu hauskaa.
  Aurinkoista ja keväistä viikkoa sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voi, mielellään sinut olisi otettu mukaan! Toivottavasti selkäleikkaus menee hyvin ja toipuminen ongelmitta. Aurinkoista kevätviikkoa sinulle!

   Poista
 2. Tuntuu ihan kesältä, kun perhosetkin ovat heränneet.
  Tapaaminen kuulostaa mahtavalta <3
  Hyvää viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa kivalle tuo tapaaminen! On vain minulle liian kaukana. =)

  Ihanaa, olet jo onnistunut kuvaamaan perhosia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välimatkat ovat tosiaan haaste näitä tapaamisia järjestettäessä. Harmi, ettet pääse mukaan.

   Poista
 4. Olis kyllä kiva tulla mut mullakin niin pitkä matka, että ei taida onnistua. Ellen sitten hetken mielijohteesta päätä lähteä. Ilmotteletko täällä blogissa tarkemmin aikatauluista?

  VastaaPoista

Kiva, kun kävit sivuillani. Kommenttisi piristävät päivääni. Kiitos niistä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...