maanantai 8. elokuuta 2022

Avoimet Puutarhat - tunnelmia tapahtuman jälkeen

Osallistuimme eilen ensimmäistä kertaa Avoimiin Puutarhoihin, mikä oli kyllä huikean hieno kokemus. Pientä jännitystä tarjosi ensin lauantainen myrsky, jonka kova sade ja tuuli piiskasivat kasveja tuista huolimatta lakoon, ja eilisaamu alkoikin niiden nostamisella takaisin pystyyn. Onneksi kuitenkin vältyimme sen suuremmilta tuhoilta. Tapahtumapäivänä sää oli onneksi pääosin kaunis ja aurinkoinen yksittäisiä loppuiltapäivän lyhyitä sadekuuroja lukuun ottamatta.


Vierailijoita puutarhassamme kävi yhteensä 162, ja Pohjois-Savon alueen lisäksi heitä oli mm. Tampereelta, Oulusta ja pääkaupunkiseudulta. Iltapäivään mahtui monia ihania kohtaamisia, mukavia keskusteluja ja mielenkiintoista ajatusten sekä kokemusten vaihtoa. Tapahtuman myötä sain kohdata myös ilahduttavan monia blogini lukijoita, jotka olivat tulleet katsomaan puutarhaamme paikan päälle. Mieltämme lämmittivät myös lukuisat kehut, joita saimme puutarhastamme. Joku kävijä oli tuonut meille myös pienen tuliaispussin, jonka hän oli antanut miehelle. Minulta jäi kiittämättä tästä, sillä kuulin koko asiasta vasta myöhemmin. Jos vain tämä postaukseni tavoittaa hänet, haluankin välittää tätä kautta kiitokseni pussista ja kauniista ajatuksesta!

Yksi eilen puutarhassamme eniten huomiota herättäneistä kasveista on tämä vaaleanpunainen tarhaväriminttu, joka on herkullisen värinen ja varsinainen pörriäismagneetti.

Kaiken kaikkiaan päivästä jäivät todella hyvät fiilikset, ja tulemme varmasti osallistumaan tapahtumaan uudestaankin. Lämpimät kiitokset kaikille meillä vierailleille! Toitte päiväämme paljon iloa, joka lämmittää mieltämme vielä pitkään!

Osallistuitko sinä tänä vuonna Avoimiin Puutarhoihin joko isäntänä/emäntänä tai puutarhavierailijana?

Kaikkea hyvää uuteen viikkoosi!

4 kommenttia:

 1. Kiva, että teilläkin oli onnistunut päivä 😊. Nyt on ensimmäinen kokemus takana meillä molemmilla ja todennäköisesti ei jää viimeiseksi kerraksi.

  VastaaPoista
 2. Onnistunut päivä oli meilläkin takana ja kiva, että sää oli melko hyvä, vaikkakin vähän viileä. Pienet sadekuurotkaan eivät onneksi kastelleet vaatteita tai saaneet kasveja lakoontumaan. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa, että teillä oli hieno päivä. Minä vierailin useassa puutarhassa. Kaikki ovat aina niin erilaisia riippuen monista eri muuttujista. Ja se on tässä niin hienoa.

  VastaaPoista
 4. Varmasti on jännittävää avata oma piha ihmisten katseltavaksi! Minä kävin yhdessä kohteessa, joka oli meiltä ihan kävelymatkan päässä. Harvinaista herkkua syrjäseudulla!

  VastaaPoista

Kiva, kun kävit sivuillani. Kommenttisi piristävät päivääni. Kiitos niistä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...