maanantai 12. lokakuuta 2020

Ihania syyskukkijoita, osa 2/2

Postailin viikko sitten puutarhamme ihanista syyskukkijoista, ja tässä postauksessa on nyt vielä lisää suosikkejani näistä syksyn kukkaloiston pidentäjistä. Tervetuloa piipahtamaan kuvien välityksellä hetki puutarhamme syksyisten kaunottarien parissa!

Tarhaviinikärhö 'Etoile Violette' ja 'Madame Julia Correvon' ovat upea pari.

Edellisen kuvan kärhöjen lisäksi Sydänpolun vieressä kukkivat myös loistokärhöt 'Jackmanii Purpurea' ja 'John Paul II'.

Puolikuun penkkiä sulostuttaa syksyn kaunotar, katvio, joka tänä vuonna on kukkinut oikein kunnolla. Joinakin vuosina halla on vienyt sen jo nuppuvaiheessa.

Puutarhaportissa kiipeilee tarhaviinikärhö 'Polish Spirit'. Taustalla hehkuvat Keltaisen Pisteen päivänsilmät ja syyspäivänhattu 'Herbstsonne'.

Päivänsilmä

Syyspäivänhattu 'Herbstsonne'

Etupihalla Viherseinäpenkissä kukassa ovat prinsessankakkara 'Silberprinzesschen', morsiusharso 'Flamingo', punakärsämö 'Cerise Queen' ja konnanyrtti.

Prinsessankakkara 'Silberprinzesschen' on ilahduttanut suurilla kukillaan jo parin kuukauden ajan, samoin taustalla vaaleanpunaisina pisteinä pilkottava morsiusharso 'Flamingo'.

 

 Iloista uutta viikkoa!

11 kommenttia:

  1. Upeita kukkia! Katselin kuvia ja luin tekstiä useaan kertaan. Ihastuin noihin kärhöihin ❤ Upeaa uutta viikkoa sinulle ❤

    VastaaPoista
  2. Tuo katvio täytyy ehdottomasti metsästää omaankin puutarhaan. Ja voi miten kauniilta keltaiset kukat näin syksyllä näyttävätkään!

    VastaaPoista
  3. Ihanat kärhötornit ja morsiusharso on oikia söpölääne. Viälä hetken näitä saa ihastella.

    VastaaPoista
  4. Poikkeuksellisen lämmin syksy on nyt saanut osan kasveista kukkimaan hyvin pitkään. Kaunis kärhöpari. ❤️🍂🌿🌾🍁

    VastaaPoista
  5. Kaunista! Melkein kuin kesä ja syksy samassa paketissa.

    VastaaPoista
  6. Ihanat kärhöt ja muut! Hallaöiden puuttuminen on saanut kasvit jatkamaan kukintaa ja aremmatkin, kuten tuo sinun katviosi, ovat saaneet kukkia rauhassa. Vielä saa ehkä muutaman päivän nauttia näkymistä ennen kuin tulee kylmempää. Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  7. Kärhösi ovat innostuneet upeaan kukintaan! Paljon muitakin kaunottaria siellä vielä kasvaa ja kukoistaa. Suloinen katvio, ihanan vaaleankeltaiset kukkaset! Syksy ja pakkaset tulevat aina liian aikaisin, kun puutarhassa olisi vielä paljon kaunista katsottavaa.

    VastaaPoista
  8. Teillähän on vielä kuin kesän kukintaa 🤍 todella hienosti kukat jaksavat kukoistaa myöhäiseen syksyyn 🤍 Mukavia syyspäiviä sinulle!

    VastaaPoista
  9. Upea puutarha teillä!!

    https://suninidea.blogspot.com/2020/10/idea-uus.html

    VastaaPoista
  10. Hienoja kuvia syksyn kaunottarista.
    Katvio on minulle uusi tuttavuus.

    VastaaPoista

Kiva, kun kävit sivuillani. Kommenttisi piristävät päivääni. Kiitos niistä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...