keskiviikko 17. lokakuuta 2018

Kutsu bloggaajatapaamiseen

Minusta olisi tosi mukava tavata teitä muita bloggaajia useamminkin kuin ainoastaan keväisin järjestettävässä puutarhabloggaajatapaamisessa. Nyt kesän puutarhakiireiden hellitettyä voisikin olla sopiva ajankohta taas nähdä ja vaihtaa kuulumisia!:)Tiedän, että pitkät etäisyydet luovat oman haasteensa tapaamisten järjestämiseen, ja niin varmasti valitettavasti on nytkin. Kun keväinen tapaaminen on pääkaupunkiseudulla, voisi tämä olla nyt pohjoisemmassa. Olen jutellut aiheesta muutamien bloggaajien kanssa, ja kiinnostusta tapaamiseen tuntuu olevan ilahduttavan paljon.

Siispä, jos kirjoitat sellaista blogia, joka ainakin osan vuodesta käsittelee myös puutarhaan liittyviä aiheita, haluaisin kutsua sinut bloggaajatapaamiseen Kuopioon. Alustavasti suunnitelmissa olisi, että tapaaminen olisi marras-joulukuussa jonakin lauantaina ja sisältäisi aluksi mukavaa yhteistä tekemistä, kuten esimerkiksi pienen pikakurssin jouluisten kukka-asetelmien tekoon tms., ja sen jälkeen ruokailun ja yleistä seurustelua. Jos kiinnostuit asiasta, laitathan minulle sähköpostia osoitteeseen puutarhahetki@gmail.com 23.10. mennessä, niin lähetän sinulle aiheesta lisää tietoa. Mainitsethan viestissäsi myös, mitä blogia kirjoitat. Nyt vain rohkeasti mukaan viettämään kivaa yhteistä päivää!:)

Runsasta osallistujamäärää toivoen 
Tiiu

24 kommenttia:

 1. Ihana idea. Toivottavasti osallistujia tulee runsaasti <3 Täytyykin idea pistää muhimaan ja pohtia, olisiko saumaa lähteä <3 Ihana olisi kyllä taas tavata <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!<3 Toivotaan tosiaan runsasta osanottoa. Kivasti yhteydenottoja on jo tullutkin. Ihana olisi tosiaan taas nähdä!<3

   Poista
 2. On kuin lukisit minun (ja varmasti monen muun ajatuksia).
  Jotenkin monesta bloggaajasta on tullut läheinen, vaikka ei ole häntä kasvotusten tavannutkaan. Tässähän se olisi tilaisuus :)
  Kaikkea hyvää loppu viikkoosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo on ihan totta, mitä kirjoitit. Itsekin miellän löytäneeni bloggaajista monta ystävää, vaikken tosiaan kasvotusten olekaan kaikkia heistä tavannut. Kaikkea hyvää teillekin!

   Poista
 3. Mainio idea! Itse en välttämättä irtoaisi tässä syksyn kiireiden keskellä reissuun yli parin tunnin matkaa kauemmas, joten en liene tulossa, mutta toivottavasti porukkaa saadaan runsaasti kokoon. On tärkeää järkätä juttuja muuallekin kuin pk-seudulle. Välillä tuntuu, että koko Suomi pyörii vähän liiaksi Helsingin ympärillä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Varmasti matka tosiaan karsii osallistujamäärää, mikä on ihan ymmärrettävääkin, mutta toivottavasti silti saataisiin mukavasti porukkaa kasaan.:)

   Poista
 4. Erinomainen idea koota bloggaajia myös Etelä-Suomen ulkopuolelle ja ulkopuolelta. Harmi, että loppuvuosi on niin täynnä ohjelmaa, etten voi osallistua. Jos ja kun tilaisuus toteutuu, on kiva lukea siitä postauksia ja mahdollisesti löytää siten uusia puutarhablogeja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Etelä-Suomen tapaamiseen on monelta tosiaan pitkä matka, joten toivottavasti tämä tarjoaisi nyt heillekin tilaisuuden osallistua ja tavata muita puutarhabloggaajia. Saa nähdä, millainen porukka saadaan kasaan, mutta näillä näkymin tapaaminen on toteutumassa, ja varmaan siitä postauksiakin on luvassa.:)

   Poista
 5. Minusta tuo tosi hyvä idea! Ja se että kehä-3 ulkopuolellakin on viriää toimintaa,Yhtään väheksymättä heitä.Ois tosi ihana kun joku etelästä tulis "mustahevosena tapaamiseen" :))).Minulle kaikki yhtä tärkeitä,ja ihania tuttavuuksia olette!!Kiitos!!! Mielenkiinnolla jään odottamaan!
  Minullakin yksi rakas "käsityö/kierrätys-blogi-ystävä.Olemme pitäneet yhteyttä reilu 6 v.
  Aina omienme ajan ja voima varojemme mukaan.
  Toivotan Mukavia suunnittelutapaamis-päiviä!!
  ja hyvää vointia ,syksynevässä:) ilmassa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, Liisa! Minäkin olen blogin välityksellä löytänyt uusia ystäviä, joiden kanssa pidän nyt yhteyttä muutenkin. Toivottavasti saadaan tapaamiseen mukavasti porukkaa kasaan. Ihanaa loppuviikkoa sinulle!<3

   Poista
 6. Oikein hyvä idea! Täytyypä tutkailla kalenteria sillä silmällä, josko vaikka pääsisi näin ensikertalaisena mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olisipa ihana, jos pääsisit. Olisi hauska tavata!:)

   Poista
 7. Oi kun kiva olisi tavata, mutta eipä täältä sinne asti viitsi tulla. Mukavaa tapaamis hetkiä teille jotka pääsette.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva olisi tavata, mutta etäisyys on tosiaan hurjan pitkä. Aurinkoista loppuviikkoa sinulle!

   Poista
 8. Ihana ajatus, mutta minäkin taidan passata pitkän matkan takia. Mukavaa alkavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 9. Ilman muuta olisi kiva tavata! Puutarhabloggaajat tuntuvat olevan mahdottoman kivoja ihmisiä. Valitettavasti ajomatka on täältä lännestä aikamoinen😣Kuopioon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana olisi tavata! Pitkät etäisyydet tosiaan vaikeuttavat tapaamisiin osallistumista.

   Poista
 10. Hei Tiiu sinulla ihana blogi haluaisin sitä seurata?? Minä täällä netissä vähän tumpelo josko oppisin?!? Luin osan jossa sulla oli vesimeloneja maisteltu ihanaa haluaisin itsekin kokeilla minulta tosin vielä puuttuu se kasvihuone. Haluaisin siis liittyä blogisi seuraajaksi onnistuu varmaan jotenkin?? Kollegaltasi sain vinkin tähän ihanaan maailmaasi🐝🌹🌹🌹🌹 terkuin mummo maalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi!❤ Tuli hyvä mieli lukiessa sitä, positiivinen palaute ilahduttaa aina. Blogini seuraajaksi pystyy liittymään oikealla sivupalkissa olevasta "Lue"-painikkeesta. Tuo painike näkyy vain tietokoneella blogia lukiessa, joten jos selaat blogiani puhelimella, sinun täytyy ensin klikata sivun alaosasta profiilini yläpuolelta "Näytä internetversio", jolloin painike tulee näkyviin oikeaan reunaan. Jaan myös kaikki postaukseni sekä silloin tällöin muutakin sisältöä blogini Facebook-sivulla, joten seurata voi myös sitä kautta. Ihanaa marraskuun alkua!

   Poista

Kiva, kun kävit sivuillani. Kommenttisi piristävät päivääni. Kiitos niistä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...