maanantai 11. joulukuuta 2023

11. luukku: Koristeltu lyhty

Muutamana edellisvuotena olen koristellut lyhtyjä niin sisälle kuin uloskin näin joulun alla. Lyhtyyn on syntynyt niin tonttuovi, pikkuinen joulukuusi, luminen metsämaisema kuin havujen ja joulukoristeiden kokonaisuuskin. Tänä vuonna ajattelin kokeilla taas vähän erilaista koristelua lyhtyyn, sillä täytin lyhdyn kuusenpalloilla ja joukkoon kieputtelin valosarjan. Tähän sopii parhaiten lyhty, jonka saa yläosasta auki. Silloin pallot ja valosarjan voi asetella paikoilleen yläkautta eivätkä pallot pääse vierimään ulos sivusta avattavasta luukusta. Kaikista koristelemistani lyhdyistä tämä oli ehdottomasti nopein ja helpoin tehdä. Lisäksi tästä tuli sen verran hauskan näköinen, että teen vastaavanlaisia varmasti tulevinakin vuosina.

Kun osa palloista on läpikuultavia, myös lyhdyn takaosaan jäävien ledien valo tulee kauniisti esille. Kimallepallot taas tuovat juhlavaa säihkyntää.

Tässä vielä lyhty kokonaisuudessaan. Tästä lyhdystä yläosan saa tosiaan nostettua syrjään ja lyhdyn suuaukko on sen verran suuri, että mahduin pujottamaan käden ihan lyhdyn pohjalle asti asetellessani palloja paikoilleen.

Iloista uutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kävit sivuillani. Kommenttisi piristävät päivääni. Kiitos niistä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...