maanantai 18. syyskuuta 2017

Karvakorvan terveiset

Huomasin tässä blogiani selatessani, että koiramme Rolf on jäänyt esittelypostauksen jälkeen kokonaan huomiotta. Niinpä päätin nyt korjata asian ja omistaa tämän postauksen nelijalkaiselle ystävällemme. Rolf rakastaa pihalla oloa, ja heti sinne päästyään se juoksee ensin kunniakierroksen koko puutarhan ympäri ja sen jälkeen poukkoilee sinne tänne hullunlailla. Se osaa kuitenkin hienosti väistellä istutusalueita eikä se ole tehnyt lainkaan tuhoja puutarhassamme, päinvastoin jänikset ja irrallaan kulkevat kissat tuntuvat pysyvän aina muutaman päivän poissa Rolfin puutarhavierailun jälkeen.
Alkulämmittelyn jälkeen on yleensä aika leikkiä. Rolf tykkää noutaa, joten usein sille heitelläänkin rengasta, jonka se joko tuo tai vie mennessään. Kun leikit on leikitty, koira vetäytyy lepäämään ja tarkkailemaan muiden touhuja ison pihlajan alle, jossa sillä on myös vesikippo. Kesäisin Rolf tykkää köllötellä ja piehtaroida nurmella, mutta syksyn ja sadekelien tultua sen into ulkoilla vähenee. Talvisin se innostuu lumesta ja tykkää juosta paksussakin hangessa, jonka jälkeen on kiva syödä lunta ja juosta sitten taas lisää.Rolf on utelias, iloinen ja innokas tekemään tuttavuutta, ja se tulee ihanasti toimeen lastenkin kanssa. Se tietää, että vanhimman lapsen kanssa voi leikkiä jo vähän raisummin, mutta taaperon kanssa täytyy olla varovaisempi. Iloiset terveiset Rolfilta ja rapsutuksia eläinystäville!

50 kommenttia:

 1. Voi, miten ihana Rolf <3 Koirat ovat uskomattoman viisaita noiden lasten suhteen, ihania <3 Paljon rapsutuksia karvakorvalle ja koko perheelle mukavaa uutta viikkoa <3

  VastaaPoista
 2. Ihana Rolf! Meidän karvakorva, mitteli Sissi, lähettää terveisiä!

  VastaaPoista
 3. Ihana ja vauhrikas puutarhakaveri :)

  VastaaPoista
 4. Ihana Rolf! Meidän Riku lähettää haukkuterkut

  VastaaPoista
 5. Hurmuri Rolf.Ihana pilke silmissä.:)
  Meidän Sisulta terkkuja! <3

  VastaaPoista
 6. Oi miten suloinen Rolf!! ♥ Paljon rapsutuksia sinne ja terveisiä karvakorva ystävä Zeukselta!:) Ihanaa alkanutta viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Rapsutuksia Zeukselle ja ihanaa viikkoa teille!<3

   Poista
 7. Kiva postaus. Hyvää alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 8. Ystävälliset koiran kasvot. Mitä rotua on?

  VastaaPoista
 9. Wuf! Tässä alkuunsa terveiset Rolfille meidän Felixiltä. Kerroin Felixille myös, että Rolf pitää lapsista ja on muutenkin siivo koira. Felix vähän vältteli katsekontaktia, tapana on nääs haukkua miehet ja lapset heti alkutekijöikseen. Naisten suhteen armo käy oikeudesta aika usein.

  Suostuuko Rolf sadekelillä ulos? Mun pitää lähteä aina sateella kävelyttämään, tassujaan ei Felix vapaahetoisesti ulos pistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rolf ei tykkää sateesta yhtään, mutta kyllä se ulos silti suostuu menemään. Se kuitenkin pyrkii sadekelillä toimittamaan tarpeensa mahdollisimman nopeasti ja luikkii sitten heti takaisin sisälle. Rapsutuksia Felixille!

   Poista
  2. Felix on rapsutettu. Kerroin myös suomalaisesta lajitoveristaan, joka on niin FIKSU. Meidän pikkukoira varmaan mieluummin poksahtaisi kuin omatoimisesti astelisi sateella pihalle. Saattajan kanssa kyllä lähtee.

   Poista
  3. On sillä Rolfillakin omat keppostelunsa. :) Sillä on voimakas paimennusvietti ja se yrittää lenkillä paimentaa kaikkea, mikä menee ohi aina juoksijoista autoihin asti. Vaikka kuinka ollaan sitä tuosta yritetty kouluttaa pois, niin aina jossain vaiheessa lenkillä sillä lipsahtaa ja se yrittää tempoa ohittajan perään haukkuen. Toinen sen paheista on meillä kylässä käyvien ihmisten kenkien ym. tavaroiden pureskelu, joka tosin on helppo välttää, kun pidetään huoli, ettei sen ulottuville jää mitään. Meidän omia tavaroita se ei kalua. Joten kyllä se Rolfkin välillä aiheuttaa harmaita hiuksia:D

   Poista
 10. I really enjoyed your very nice written post!!! Very nice pictures. Thanks for sharing:)
  Henry

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you for visiting my blog and also for your kind comment!:)

   Poista
 11. Voi mikä söpöliini! Corgit on niin ihania, salaa haaveilen omastakin. Olisi niin ihana asua Englannin maaseudulla suuren corgilauman kanssa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Rolf on tosi suloinen, mutta tietyissä tilanteissa tuntuu, että yksikin corgi on ihan riittävästi. :D Rolfilla on nimittäin voimakas paimentamisvietti, mikä tekee kävelylenkeistä mielenkiintoisia, kun se haluaisi paimentaa ohiajavia autoja, polkupyöriä yms.

   Poista
 12. Koirat ovat viisaita. Kiva, kun koirakin ymmärtää, miten lasten kanssa leikitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo asia Rolfilla on kyllä ollut hämmästyttävän hyvin hallussa heti esikoisen syntymästä saakka.

   Poista
 13. Olipa mukava tutustua Rolfiin. Kivaa viikon jatkoa koko perheelle Rolfia unohtamatta.

  VastaaPoista
 14. Mukava esittely Rolfista! Meilläkin on pihalla nelijalkainen:cairnterrieri Sulo. Tykkää myös olla pihoilla kotona ja mökillä.

  VastaaPoista
 15. Voi miten supersuloinen Rolf! Olen haaveillut pitkään omasta Corgista, ne ovat ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meilläkin juuri corgi oli vuosien ajan haaveissa, kunnes sitten tuli oikea ajankohta sen hankkimiseen. :)

   Poista
 16. Ihana toi teidän Rolf.
  Oikein mukavaa keskiviikko päivää sulle Tiiu.

  VastaaPoista
 17. Mukavan näkönen koira on Rolf. meillä ei tiällä Rannanpihassa oo lemmikkii, haaveilin sillon kun muutettiin tänne pienestä koirasta, van Villen Veäjänajokoira Ronja sai piikin autuaammille mehästysaille ja se ol niin suur suru miullekin, jotta lopetin haaveilun. Koira ja hevonen on immeisen parraita ystävii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onpa surullinen asia tuo Ronjan menetys. Lemmikkienkin poismeno on usein kova paikka, kun niihin ehtii kiintyä ikään kuin perheenjäseneen.

   Poista

Kiva, kun kävit sivuillani. Kommenttisi piristävät päivääni. Kiitos niistä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...