maanantai 20. marraskuuta 2023

Ensimmäinen kansalaisopiston kurssi takana!

Nyt marraskuussa minulla oli jännät paikat, sillä pääsin opettamaan ensimmäistä kertaa Kuopion kansalaisopiston kurssille. Päivätöissä puolet työajastani kuluu nykyisin koulutukseen liittyvissä tehtävissä ja aiempaa luentokokemustakin minulta löytyy työhöni liittyen. Lisäksi olen pitänyt muutamia yksittäisiä puutarha-aiheisia luentoja tai tietoiskuja, joten ihan uuteen en joutunut heittäytymään. Siitä huolimatta tuntiopettajan tehtävä tuntui huikealta ajatukselta!

 


Nyt pitämäni kurssi oli Huonekasveja ja vihersisustusta aloittelijoille. Kävimme kurssilla läpi mm. huonekasvien hoitoa, runsaasti erilaisia helppohoitoisia huonekasveja ja vihersisustamisen perusasioita. Lisäksi teimme kurssilla naruamppelin. Kurssi oli todella hieno kokemus ja nautin opettamisesta. Ilokseni osallistujat olivat aktiivisia ja oppitunneilla virisi myös mielenkiintoista keskustelua. Nyt odotan innolla kevätlukukaudelle suunniteltuja kursseja!:)

Tässä vielä linkit Kuopion kansalaisopiston kevätlukukauden puutarha-aiheisiin kursseihin, joilla kaikilla on vielä tilaa:

Herkkuja omasta maasta 23.1.–13.2.2024 (4 kertaa)
Kaunista kukintaa keväästä loppusyksyyn 27.2.–19.3.2024 (3 kertaa)
Puutarhan kevättyöt 2.–23.4.2024 (4 kertaa)
Parvekkeesta pieni puutarha 7.–14.5.2024 (2 kertaa) 


Ihanaa uutta viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaakin ihanalta, tuo opettaminen! Ja kivoja kurssejakin näyttää olevan!

    VastaaPoista
  2. Onpa hauskaa, nyt on puutarhabloggarit intoutuneet opeiksi 😊 Tarjosin nimittäin itsekin juuri hiljattain Oriveden seudun kansalaisopistolle kevääksi puutarha-aiheisen Syötävää ja silmäniloa -kurssin: https://www.opistopalvelut.fi/orivesi/course.php?l=fi&t=4553
    Tosi kivoilta kuulostavat myös sinun kurssit 😊

    VastaaPoista

Kiva, kun kävit sivuillani. Kommenttisi piristävät päivääni. Kiitos niistä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...