maanantai 11. joulukuuta 2017

Kuusi kuvaa kesästä ja arvonnan voittaja

Sain tämän aina talvisin ilahduttavan haasteen Hilulta Maatiaiskanasen elämää –blogista ja Titalta Unelmiaruusuista –blogista. Tuplasti terapiaa –blogista peräisin olevan haasteen tarkoituksena on esitellä viime kesää kuudella kuvalla. Tässäpä minun kuvani:

Kesään heräävä puutarha on aina yhtä ihana! Rakastan alkukesän raikasta vihreää. Alvejuuri avaa koristeellisia spiraaleitaan Varjopenkissä kurkotellessaan kohti valoa.

Tulppaanien kukinta on yksi alkukesän kohokohdista. Tässä Floral mix -nimisestä kukkasipulipussista istutettu nimetön kaunotar Kaaripenkissä.

Viime kesänä puutarhaamme nousi Juliana Compact 8.2 -kasvihuone ja sen vieressä istutuslaatikot olivat ensimmäistä kasvukautta käytössä. Penkin selkä- ja käsinojien kukinta räiskyi iloisissa väreissä.

Ihana corgimme Rolf pitää meille kesäisin seuraa puutarhassa.

Ihastuin tähän Penkissä kasvaneeseen rusoikikukkaan ja aion kylvää sitä ensi vuonnakin. Se toimi hyvin myös leikkokukkana ja sopii kuivakukaksikin.

Loppukesän päivittäinen ilonaihe oli omasta hyötytarhasta kerätty sato. Tässä lautaselle päätymässä rukolaa, naurista "Goldana", lehtisalaattia "Red Salad Bowl", keräsalaattia "Market Favourite", tilliä ja avomaankurkkua "Rhensk Druv".

Haastan mukaan esittelemään kuusi kuvaa viime kesästä Sirkun Kukkia & Haaveita -blogista, Marin Puutarhurin elämää -blogista ja Liisan Liisan kotona -blogista. Mukavia hetkiä kesäisten kuva-arkistojen parissa teille!:)



Ja sitten lopuksi vielä arvonta-asioihin!  Neko:n huonekasvien hoitotuotepaketin osallistumisaika on päättynyt, ja arvonta on suoritettu. Arvontaan osallistui yhteensä 51 lukijaa 82 arvalla. Arvonta toteutettiin jälleen perinteisenä lappuarvontana, ja onnettarena toimi nyt nuorin lapsemme. Onni suosi tällä kertaa osallistujaa nimeltä Aurinkokujalla. Ilmoitathan minulle yhteystietosi sähköpostilla osoitteeseen puutarhahetki@gmail.com palkinnon postitusta varten.:)

Onnea voittajalle ja kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! 
Ihanaa uutta viikkoa!

48 kommenttia:

  1. Ihania kesäkuvia :) Kiva, kun osallistuit! Onnea voittajalle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tähän oli ilo osallistua, kiitos vain haasteesta!:)

      Poista
  2. Kauniit kesäiset kuvat. Muistutus siitä, miksi niin odotankaan kesää. Kiitos ja hyvää joulun odotusta. Onnea arvonnan voittajalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Näitä kuvia valitessa omakin kesänkaipuuni vain lisääntyi. Hyvää joulunodotusta sinullekin!

      Poista
  3. Hyötypuutarhailua olisi ihana harrastaa enemmän. Tähän mennessä olen rivarin takapihalla kasvatellut lapin puikulaa ämpäreissä, chilejä, kurpitsaa ja joitain yrttejä maassa/ruukuissa.. ja ihan hyvällä menestyksellä jopa :D Joskus olisi kiva laittaa herneitä kasvamaan reilummin. Kesän ehdoton ykkösherkku :) Kiva kun kävit kurkkaamassa blogiani, olit ensimmäinen kommentoija <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tulit vastavierailulle! Mukavia kasvatettavia sinulla on ollut. Minäkin olen harrastanut noita ämpäriperunoita ja niistä on tullut ihan hyvin satoa. Herneet ovat täälläkin se kesän paras herkku!

      Poista
  4. Kiitos ihanan kesäisistä kuvista! Hyötypuutarha meni ihan pieleen kylmän kesän vuoksi, joten jätin kylvämättä suurimman osan suunnitelmistani.

    Rolfia lukuun otttamatta eniten tunteisiin iskevä kuva oli tuo eka alvejuuresta otettu. Voi kuinka saniaisten monimuotoisuus on juuri keväällä huikeimmillaan. Hieno kuva upeassa valossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista kommentistasi! Minäkin pidän tuosta ekasta kuvasta. Juuri tuota alkukesän vaihetta kaipaan tällä hetkellä eniten, sitä hetkeä, kun luonto on vasta puhkeamassa loistoonsa ja koko kesä on edessä.

      Poista
  5. Mikä ihana valo näissä kesäkuussa onkaan!
    Minulta taisi kyseinen arvonta mennä kokonaan ohi. Tai sitten en vain muista osallistuneeni. Onnea voittajalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän pimeimpään aikaan nämä valoisat kesäkuvat ovat tosiaan kivaa piristystä. Jos et tuohon arvontaan ehtinyt mukaan, niin pian on vielä yksi arvonta synttäreiden kunniaksi luvassa, joten ehkä siihen sitten.:)

      Poista
  6. Kauniita kesäisiä kuvia.
    Onnittelut voittajalle.

    VastaaPoista
  7. Onnittelut voittajalle ja kiitos, Tiiu haasteesta, otan sen kovin mielelläni vastaan. Mutta kuten jo tiedät, vastaaminen voi kestää tovin..:)Ihania kesäisiä muistoja sinultakin on löytynyt, tuo teidän "kukkapenkkinne" on kyllä houkuttava istua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva, että otat haasteen vastaan! Minullakin meni hetken aikaa, ennen kuin sain kuvat kasaan. Oli vaikea tyytyä vain kuuteen, kun ihania kuvia olisi ollut vaikka kuinka.:)

      Poista
  8. Oi, minä en ole voittanutkaan kuin kerran aikaisemmin.
    Kiitos oikein paljon sinulle Tiiu.
    Voitto oli mieluinen, minulla ei ole tällä hetkellä mitään kukkien hoito aineita.
    Laitoin sinulle Tiiu sähköpostia :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos s-postista! Laitan paketin postiin lähipäivinä.:)

      Poista
  9. Kauniita kesäkuvia. Onnea voittajalle:)

    VastaaPoista
  10. Ihania kesäkuvia ja suloinen Rolf❤️ Onnea voittajalle ja Mukavaa alkanutta viikkoa❤️

    VastaaPoista
  11. Ihanat kuvat ja onnea voittajalle.

    VastaaPoista
  12. Minäkin pidän yli kaiken alkukesän vihreästä ja siitä, että kesä on vielä edessä :)

    VastaaPoista
  13. Tuo ensimmäinen kuva on niin upea, voih miten kaipaankaan kesää. Kiitos haasteesta, viime kesänä bloggailu jäi vähemmälle, joten onkin mukavaa muistella sitä haasteen myötä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva, että haaste on mieluisa. Onkin mukava nähdä kesäkuviasi.:)

      Poista
  14. Tuo teidän itse tekemänne penkki ihastuttaa joka kerta, kun sen näkee.

    VastaaPoista
  15. Hurmaavat tulppaanit ja Rolf on sitten suloinen <3 Ihanaa joulunodotusta!

    VastaaPoista
  16. Ihanan kesäiset kuvat 🌻

    VastaaPoista
  17. Hienoja kuvia kesästä. Kiitos haasteesta. Otan sen vastaan ja laitan haasteen kehiin varmaan sitten ensi vuoden alkupuolella, kun joulukiireet ovat menneet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva, että otat haasteen vastaan. Ilolla odotan postaustasi. Näin joulun lähestyessä tosiaan tahtoo aika olla kortilla.:)

      Poista
  18. Kauniita kuvia Suomen ihanasta kesästä♥

    VastaaPoista
  19. Kauniita kuvia ! Tuo ikikukka on kyllä symppis!
    Onnii arvonnan voittajalle!

    VastaaPoista
  20. Ihana kesäkuvia ja erityisesti ilahduin Rolfin kuvasta! Miniälläni on myös corgi, Mauri, joka on vienyt sydämeni totaalisesti. Vuorotteluvapaalla ollessani sain ulkoiluttaa naapurissa asuvaa Mauria päivittäin ja meistä tuli läheiset. Iloitsen aina, kun Mauri pyyhältää meille isäntäparinsa kanssa. Corgit ovat niin hellyttäviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Corgit ovat tosiaan suloisia, niillä on ihana hymy!:)

      Poista

Kiva, kun kävit sivuillani. Kommenttisi piristävät päivääni. Kiitos niistä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...