keskiviikko 30. elokuuta 2023

Elokuun kauneimmat kärhöt, osa 2/3

Viime viikolla postailin kuvia puutarhamme kauneimmista elokuisista kärhöistä kasvihuoneelta kesäkeittiölle ulottuvalta alueelta. Nyt tässä postauksessa on luvassa lisää näitä ihania kaunottaria, jotka kiipeilevät nuotiopaikalle johtavissa puutarhaporteissa. Näistä loistokärhö 'Nelly Moser' on nuorempi kuin toiset ja se teki tänä kesänä vain muutaman kukan. Muut sen sijaan ovat ehtineet kotiutua paikalleen jo paremmin ja palkitsevat kasvattajansa upean runsaalla kukinnalla.

Loistokärhö 'Piilu'

Loistokärhön 'Piilu' kaverina puutarhaportissa kiipeilee valkoinen köynnösruusu.

Tässä edellisten kuvien puutarhaportti kokonaisuudessaan. 'Piilu' saavutti tänä kesänä ensimmäistä kertaa puutarhaportin yläosan. Aiempina vuosina se on jäänyt noin 150 cm korkeaksi. Saman portin toisella reunalla kukassa on loistokärhö 'Ville de Lyon'.

Loistokärhö 'Ville de Lyon' on yksi suosikkikärhöistäni.


Toinen nuotiopaikalle johtavista puutarhaporteista on sinisävytteinen. Siellä kukassa on parasta aikaa loistokärhö 'Blue Angel' ja portin toisella reunalla kukki aiemmin kesällä loistokärhö 'Multi Blue'.

Loistokärhö 'Blue Angel', jonka kaverina kukkii vasemmalla takana pilkottava loistokärhö 'Nelly Moser'.

Loistokärhö 'Nelly Moser'


Ensi viikolla luvassa on tämän postaussarjan viimeinen osa, jossa esittelyvuorossa ovat puutarhamme vanhimmat, Sydänpolun reunalla kasvavat kärhöt.


Kauniita elokuun viimeisiä päiviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kävit sivuillani. Kommenttisi piristävät päivääni. Kiitos niistä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...