maanantai 10. heinäkuuta 2023

Avoimet Puutarhat - tunnelmia tapahtuman jälkeen

Eilen osallistuimme toista kertaa Avoimiin Puutarhoihin. Tapahtumaan valmistautumiseen haastetta toivat viime viikon sateet, jotka piiskasivat kasveja lakoon ja tuhosivat osan pionien kukista. Onneksi tapahtumapäivän sää oli kuitenkin kauniin aurinkoinen. Kävijöitä riitti puutarhassamme tänäkin vuonna ja päivään mahtui lukuisia hyvän mielen kohtaamisia.


Tällä kertaa vierailijoita meillä kävi lähes sata, mikä on vähän vähemmän kuin viime vuonna. Toisaalta puutarhamme on avoinna ensi viikonloppuna Siilinjärven ympäristön paikallisissa Avoimissa Puutarhoissa, joten kävijätkin varmasti jakautuvat näiden kahden päivän kesken. Vierailijoita oli tälläkin kertaa monia myös Pohjois-Savon ulkopuolelta, mm. pääkaupunkiseudulta, Jyväskylästä, Kajaanista ja Saksasta.


Päivä oli jälleen tosi antoisa. Oli hauska päästä juttelemaan ja jakamaan kokemuksia toisten puutarhaharrastajien kanssa. Lisäksi mieltämme lämmittivät lukuisat kehut, joita saimme puutarhastamme. Oli myös hauska huomata, että osa vierailijoista oli käynyt meillä viime vuonna ja tuli nyt uudelleen. Näillä näkymin pidämme ainakin ensi vuonna taukoa oman puutarhamme avaamisesta, jotta pääsemme itsekin kiertämään vaihteeksi toisten puutarhoja. Jossain vaiheessa kuitenkin varmasti osallistumme itsekin taas, sen verran mukavaa hommaa tämä on.

Siispä lämmin kiitos kaikille meillä vierailleille! Ihana, että kävitte!

Aurinkoista uutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kävit sivuillani. Kommenttisi piristävät päivääni. Kiitos niistä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...