keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Puutarhaseura

Olen parin vuoden aikana jo useampaan kertaan ajatellut liittyä paikallisen puutarhaseuran jäseneksi. Jotenkin se on kuitenkin aina jäänyt. Juuri sillä kyseisellä hetkellä en ole ehtinyt tai jostain syystä voinut liittymisilmoitusta täyttää ja sitten olen taas unohtanut koko asian joksikin aikaa. Luen Kotipuutarha-lehteä ja nyt viimeisimmässä numerossa huomasin ilmoituksen, että sen vuosimaksusta saa puutarhayhdistyksen jäsenetuna alennusta. Toki muitakin alennuksia puutarhaseuran jäsenille on tarjolla, mutta sitäkin tärkeämpänä kuitenkin vertaiskontakteja, kursseja, koulutuksia, puutarhatapaamisia ja kaikkea muuta mukavaa. Niinpä jälleen kaivoin esille paikallisen puutarhaseuran internet-sivut. Tällä kertaa ehdin käydä ne ajan kanssa läpi ja vihdoinkin myös liittyä jäseneksi. Jäsenpostia odotellessa... :)





Oletko Sinä jonkin puutarhaseuran jäsen?

18 kommenttia:

  1. Jäsenyydestä on varmasti iloa ja hyötyä. Itse en ole ehtinyt, varmasti vielä joskus liityn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin minäkin uskon. :)
      Kiva nähdä, mitä tästä tulee.

      Poista
  2. En ole minkään puutarhaseuran jäsen, mutta voisin liittyäkin, jos sopiva tulisi kohdalle :). Onko tuo 1. kuvan ihana tulppaani Viridiflora?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakin meni sopivaa etsiessä hetki. Kotipaikkakunnallani puutarhaseuraa ei tietääkseni ole, mutta naapurikunnasta löytyi lupaavan oloinen. 1. kuvan tulppaani on Viridiflora, hyvin tunnistettu :)

      Poista
  3. Olen jäsen, mutta en ole jostain syystä saanut aikaiseksi lähteä toimintaan aktiivisemmin mukaan. Olisi kyllä kiva joskus osallistua kursseille tai vaikka lähteä puutarhamatkalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kurssit ja puutarhamatkat olisivat kyllä ihania! Ja kiva olisi myös nähdä toisten jäsenten puutarhoja ja vaihtaa taimia yms.

      Poista
  4. Tällä hetkellä en ole, mutta muutama vuosi sitten olin. Liityin juurikin tuon Kotipuutarha -lehden jäsenhinnan takia. Viime kesänä minua kovasti houkuteltiin mukaan kun puutarhaseuralaisia kävi tutustumassa pihaamme. Ehkäpä vielä liitynkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jäsenyydessä on varmasti puolensa. Ja eihän sitä tiedä, onko se oma juttu, ellei kokeile. :)

      Poista
  5. Kauniit kuvat ja tulppaanit.
    En ole puutarhaseuran jäsen ainakaan toistaiseksi.

    VastaaPoista
  6. Juu, olen jäsen. Keväällä olisi ohjelmassa retki Turkuun.
    Ihanan keväiset kuvat!

    VastaaPoista
  7. Itse en ole yhdistys-ihmisiä ollenkaan, mutta kyllä seuraan liittyminen varmasti antaakin paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuskin itsekään tässä alkuvaiheessa ehdin juurikaan esim. seuran kokouksiin osallistumaan, mutta jospa siitä jäsenyydestä olisi muuta iloa. Ainakin tarjoukset tämän seudun puutarhaliikkeistä ovat sellaiset, että jäsenyys maksaa itsensä varmasti takaisin kesän aikana.

      Poista
  8. En oo tällä hetkellä mihinää puutarhaseuras, enkä oo koskaa ollukkaa. Miäles on ollu montaki kertaa, mutta ei tiätääkseni meirän kunnas oo omaa. Puutarhareissut ja puutarhaviaraalut olis kivoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidänkään kunnassa ei omaa puutarhaseuraa taida olla, mutta onneksi naapurista sitten kuitenkin löytyy.

      Poista
  9. Onpa kauniita tulppaaneja, eikä varmasti ole vähenemään päin, mikäli nuo aiemmassa postauksessasi olleet pääsevät kukkaan! minäkään en ole putarhaseuraan liittynyt, itse asiassa en ole ihan varma, onkohan meillä sellainen.. kyllä varmaan, täytyypä ihan tutkia asiaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minä sain pari päivää sitten sähköpostia puutarhaseurasta ja ensi kuussa saan sitten jäsenkortin ja kirjeen kevään tapahtumista. Kiva nähdä, mitä on luvassa! :)

      Poista

Kiva, kun kävit sivuillani. Kommenttisi piristävät päivääni. Kiitos niistä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...