keskiviikko 14. heinäkuuta 2021

Ruusuisia päiviä, osa 3/3

Postailin kesä-heinäkuun vaihteessa puutarhamme ihanista ruusuista, ja nyt vuorossa on postaussarjan viimeinen osa lähes kaikkein myöhäisimpienkin kaunottarien puhjettua kukkaan. Tervetuloa siis jälleen ruusuisiin tunnelmiin puutarhaamme!
 
Etupihan kaikki ruusut ovat nimettömiä, Lidlistä juurakkoina ostamiani köynnösruusuja. Näistä tosin kaikki eivät varmaankaan ole oikeasti köynnösruusuja ja kukatkaan eivät ole samanlaisia kuin pakettien kuvissa, mutta se ei haittaa. Moni on itse asiassa vielä kauniimpi kuin paketin kuvassa, kuten esimerkiksi tämä voimakkaasti kerrottu, suurikukkainen vaaleanpunainen ruusu.

Edellisen kuvan vaaleanpunainen ruusu kasvaa hopeamarunan 'Valerie Finnis' vieressä, ja ne ovatkin minusta tosi kaunis yhdistelmä.

Etupihan nimettömiin ruusuihin kuuluu myös tämä syvänpunainen kaunotar...

...sekä tämä herkän kaunis, vaaleanpunainen ruusu.

Jo edellisessä ruusupostauksessani oli kuva köynnösruususta 'Flammentanz', mutta siitä oli pakko laittaa kuva vielä tähänkin, sen verran komea kukinta sillä tänä vuonna on. Taustalla kukkii hennon vaaleanpunainen tarhakurtturuusu 'Snow Pavement'.

Lildin nimettömiä ruusuja löytyy meillä myös Liljarinteen luota köynnösportista. Tämä valkoinen on minusta todella kaunis.

Liljarinteessä kukkii parasta aikaa myös tosi suloinen peittoruusu 'The Fairy'.

 
Muutama ruusu meillä vielä kasvattelee nuppujaan, ja postailen niistä kuvia sitten myöhemmin, kunhan nekin intoutuvat kukkimaan.

Kaunista keskiviikkoa!

3 kommenttia:

  1. Eipä olisi tullut mieleen, että Lidlin ruusuista löytyy tuollaisia kaunokaisia. Pitäisiköhän itsekin uskaltaa kokeilla?

    VastaaPoista

Kiva, kun kävit sivuillani. Kommenttisi piristävät päivääni. Kiitos niistä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...